torsdag, november 11, 2010

Heldigvis behøver interessen for fotografering ikke blive gemt helt væk bare fordi man går på arbejde!
For også her opstår der hele tiden situationer der er værd at knipse, som for eksempel billedet foroven, hvor jeg fangede mit eget spejlbillede med mobilkameraet.
I det hele taget er der mange situationer i løbet af arbejdsdagen, der er indbyder til forevigelse ;) Både andre kolleger og håndværkere i arbejde er oplagte emner, men også de kaotiske forhold der hersker på byggepladserne, giver nogle gode billeder. Her er det ofte de uregelmæssige lysforhold i de ufærdige bygninger, sammen med de mange materialer og værktøj, der skaber motivet.

For tiden arbejder jeg i den sydlige udkant af Århus, ganske nær Marselisborg- og Fløjstrupskovene, og gik turen fra arbejdspladsen og ind til Banegården via skoven og stranden, da jeg skulle hjem.
Ligesom Risskov i den nordlige udkant, ligger skoven helt ud til stranden, og strækker sig fra byens sydlige udkant og ca. 10 km. videre mod syd.
Den bynære skov er en kæmpe rekreativ gevinst for byen, og byder med et omfattende stisystem på utallige turmuligheder for vandrere, mtb cyklister og ryttere.
Der er flere steder langs kysten der danner turmål i sig selv, men her er det Moesgård Museum og området langs Giber Å og ud til Moesgård Strand, der er det mest benyttede udgangspunkt for søndagsturen med familien :)
Det er særlig langs kysten der er mest liv, mens der længere inde i skoven kan være langt mellem andre skovgæster.
Beliggenheden ses på Google Maps : HER.