fredag, november 12, 2010

Det er jo ganske rart at en stor del af turen hjem fra arbejde kan gøres gennem skov og langs stranden. Oven i købet følger man kysten helt ind til centrum, hvor havnen begynder :)
Turen fra arbejdspladsen i Højbjerg og ind til Banegården er nok omtrent seks kilometer, og det kommer til at passe med en lille times vandring.
God lille motionstur i smukke omgivelser, der nu viser at vinteren er nær. Træer og buske står nøgne, med et rødbrunt dække af nedfaldne blade på hele skovbunden, klar til at gå ind i en lang vinterperiode........

Butikkerne i vores hovedgade holder "Sort Nat" i aften. Det betyder man holder åbent til omkring midnat og enkelte steder har man opstillet boder udenfor med alt muligt godt til maven, mens andre har lavet stande med forskellige konkurrencer.
Arrangementet fik ikke udløst mit shopping-gen, bortset fra at jeg var en tur i bibliotekets halvdunkle kælder, hvor man havde lavet et lille bogudsalg over nogle af de udgåede bøger fra magasinerne. Jeg forlod kælderen tomhændet.........
Vi samledes til spisning hos "Tarantini" og fik en god aftensmad inden vi skiltes. Pigerne gik på opdagelse i butikkerne, William tog på strejf (pigekig ;) med et par af drengene fra hans klasse, mens jeg gik hjem i hulen og holdt Naaja's undulat med selvskab :)