lørdag, november 13, 2010

Så blev det endelig tid til en fisketur!
Desværre meldte min fiskemakker fra i sidste øjeblik på grund af sygdom, men jeg valgte at tage af sted alligevel, og fik brugt dagens lyse timer ved vandet :)
Da vi havde sat hinanden i stævne ved kysten syd for Århus, blev det altså der jeg valgte at tage til på egen hånd, da det også er længe siden fiskelykken har været prøvet der.
Jeg tog strækningen fra Moesgård Strand ind til Tangkrogen, hvor den frie kyst slutter og Århus Havn begynder. Hele vejen ind er der udlagt små stenhøfder, som er gode at stå på og kaste ud fra. Derfor kan turen sagtens gøres uden waders.
Dagen bød på sol med enkelte regnbyger og dertil kraftig blæst, som kom fra vest, hvilket passer fint til strækningen, der ligger i læ af skoven på langt det meste af stykket.
Dagens fangst blev to ørreder, som blev nænsomt genudsat da de havde størrelse som "undermålere", d.v.s. under 40 cm. En enkelt i samme kaliber sprang af.
Kameraet, som ellers altid er med på tur, fik lov at blive hjemme, og i stedet blev mobilen brugt til at "gemme" dagen. Fire stk. fotos er gemt : HER.