søndag, juni 17, 2007

Det har regnet en del i dag.
Det fugtige vejr har lokket mange af dyrene i haven frem. Frøer, tudser og græshopper var på springtur i det våde græs, mens vinbjergsneglene var på stævnemøde under de store planter :) Men snogen har vi ikke set, den gemmer sig sikkert under nogle trærødder. Vi har også dagligt besøg af et par gråænder, der skal have en badetur i det lille vandhul. Faktisk er de så trygge ved os, at de ofte går rundt inde i huset for at nappe lidt brødkrummer fra gulvene :)
På trods af det aktive dyreliv, fik jeg med lidt forsigtighed alligevel slået græs og justeret lidt på planterne hist og her. Stokroserne er begyndt at blive høje, og de blev bundet op, inden regn og blæst får dem knækket. Vi har en del af dem og de kommer til at stå flot hen på sommeren.
Naaja og jeg tog en aftentur ud til en lille sø, for at få en frisk forsyning smådyr med hjem til vandhullet. Vi har en lille bestand af skaller, der utroligt nok, har klaret sig siden den lille sø blev lavet sidste forår, og de skal have lidt frisk søvand med tilhørende smådyr en gang imellem.