fredag, december 31, 2010

Årets sidste dag er indtil videre ganske pæn, og har været en del lunere end de forrige mange dage.
Jeg lod mig friste til en flot cykeltur rundt om Skanderborg Sø og fik tænkt tilbage på et år, der bestemt ikke forløb helt efter planen. Et år hvor et langvarigt forløb med en diskusprolaps, kom til at bestemme alt for meget...........

Godt nytår !!!

Til jer alle derude :)

torsdag, december 30, 2010


I mandags så jeg et nyt spil "Match!" omtalt i tv, som lød til at være sjovt og interessant.
Det var desværre ikke til at støve op i Skanderborg, derfor måtte jeg en tur til Århus og hente det i en specialbutik for spil.
Naaja, som skulle på shoppingtur med en veninde tog med ind, og vi fik lidt hyggelig tid sammen inden vi skiltes til hver vores gøremål.
Jeg var opsat på at skaffe det inden nytårsaften, som vi holder med nogle venner, for her skal det med som underholdning mens vi venter på overgangen til det nye år.
Thomas Vigild fra Politiken har følgende anmeldelse af spillet:

"I ‘Match’ skal man ikke bruge hverken bræt, terninger eller spillebrikker, men derimod kort og kreative søforklaringer.
Spillet er en kreativ videreudvikling af de klassiske vendespil til børn, hvor de skal finde to ens billledbrikker. I ‘Match’ er der dog ikke to ens billedkort, fordi meningen er, at man netop skal argumentere for, hvorfor to vidt forskellige kort passer sammen. Dermed kommer man hurtigt ud i svære udfordringer som hvorfor en kamel og en tom toiletrulle passer sammen.
Alle spillere forklarer dermed, hvorfor deres billedkort passer bedst sammen med et fælles billede på bordet, og dermed bliver ‘Match’ i høj grad et anderledes socialiserings- og samtalespil. Og da der her er hverken held eller terningskast kræver spillet også, at man giver noget af sig selv for at spille, så det er ikke tanketom familieunderholdning.
Ideen i ‘Match’ er rosværdig ren og psykologisk spidsfindigt, men det gør samtidig, at spillet næppe fungerer sammen med alle typer venner og familie-medlemmer, men når det klikker og de kreative forklaringer står i kø, så er ‘Match’ ikke kun et spil, men også et sigende billede af ens livssyn og kreativitet".

Som man kan se af ovenstående forklaring, er det ikke som spil er flest, men jeg håber vi får lidt sjov ud af det. Det bliver i hvert fald prøvekørt i aften, så reglerne er på plads til i morgen :)

Se selv mere om spillet : HER, hvor man også kan vælge at få reglerne forklaret via en video!

onsdag, december 29, 2010

Der er blevet fejet sne på isen foran Hotel Skanderborghus, og en lille skøjtebane er dukket op :)
Så alt i alt må vi sige vinteren fortsætter til glæde for alle vinterentusiaster, der for en gangs skyld kan få luftet skøjter, slæder og langrendsski mere end bare en eller to dage i løbet af vinteren ;)
Et af mine egne store ønsker er et sæt langrendsski, for Danmark indbyder om noget til langture over frosne søer og åbne landskaber, der ellers ikke kan passeres under normale omstændigheder. Når sneen ligger i et pænt lag som nu, kan naturoplevelsen sagtens måle sig med det store udland, der ellers altid lokker med høje bjerge og stor natur.
Men der er jo så meget andet der er vigtigere med flytningen forude, men måske kan jeg få et sæt til næste vinter. Kommer der så sne......???? ;)

tirsdag, december 28, 2010

Min sidste aktive geocache i Danmark er "Kalvø", som blev gemt og frigivet ude på øen i Skanderborg Sø den 9/6 2008.
Siden da er den blevet fundet 85 gange og langt de fleste findere har været i vinterperioden, når isen på søen har været tyk nok til at man gå ud til øen. Særlig sidste vinter kom der mange geocachere forbi, fordi islægget strakte sig over lang tid.
Enkelte tager selvfølgelig også turen derud om sommeren, enten med kajak eller kano, som jeg selv brugte da den i sin tid blev lagt ud.
Men dens levetid er begrænset, for på grund af vores flytning til Århus, slutter mit tilsyn og vedligehold af cachen også.
Jeg overvejer at gå ud i løbet af ugen og hente boksen hjem, for ifølge de seneste logs rummer den bl.a. nogle geocoins og travelbugs, som jeg skal sørge for kan rejse videre, inden den kan afmeldes helt hos geocaching.com.

mandag, december 27, 2010

Første hverdag efter juledagene.
Byens julepynt er på vej ned igen, og bliver gemt væk til næste jul.
Jeg og ungerne har ferie, mens Tina er på arbejde og får samlet op på nogle løse ender og afsluttet nogle opgaver. Jeg ville også gerne have været på job i denne uge, men da vi ikke har så meget at lave for tiden, så..........
Vi vil ellers helst gemme fridagene til tiden omkring flytningen, hvor der jo bliver nok at se til med istandsættelse af både lejlighed og hus plus alt det andet arbejde der følger med.

Dagen har været nydt i stor stil.
Vi har alle tre været optaget af hver vores sysler og tiden er fløjet afsted.
Naaja nyder pausen fra det tunge skolearbejde i gymnasiet. Hun stod frisk og veloplagt op til morgen, og kastede sig over en kageopskrift og fik med stor energi lavet en bakke velsmagende muffins til os.
William lod sig opsluge af sit nye Wii spil, Sport Resort, hvor også Naaja senere kom til og udfordrede ham til dyst.
Jeg er gravet ned i fortiden, for det er nu blevet muligt at oprette blog bagud i tiden før år 2000.
Jeg er begyndt at samle lidt historie og billeder fra min første tur på Grønland i 1987 sammen på sin egen blog, Angissoq Loran Station, der ligger : HER.
Det er ikke helt nemt, fordi det efterhånden er så længe siden. Dels er der kun få fotos, og samtidig er mange detaljer glemt eller måske forvredet lidt i hukommelsen ;) Men jeg prøver alligevel at stykke lidt minder sammen, mens der stadig hænger bare lidt ved. Om ikke andet, så er det hyggeligt tidsfordriv i de lange vinteraftener :)

søndag, december 26, 2010

Julen er ovre for vores vedkommende.
Pynten er blevet taget ned i løbet af dagen og juletræet, som efter de mange dage indenfor i varmen var blevet knastørt og hang med grenene, fik jeg klippet i stykker og pakket ned i to plast sække, men dog ikke stammen ;).
Efter mørkets frembrud traskede William og jeg ud på isen og fik lavet et flot bål af træet. Efter få minutter var der ikke meget tilbage :)

Vejret har vist sig fra sin pæne men kolde side og mange mennesker har været ude og gå tur på isen i løbet af dagen.
Jeg var selvfølgelig også ude og vende en gang, men også en frisk cykeltur blev det til. Desværre forsvandt solen bag et længerevarende skydække og min idé med at få taget en masse flotte vinterbilleder af de store snedækkede bakkede landskaber blev ikke til noget i denne omgang :(
Men en samling fotos fra dagen er der alligevel : HER.

lørdag, december 25, 2010

Vintervejret har betydet meget køretid i bilen mellem Skanderborg og København, og det er endda på trods af de ret snefri motorveje. Årsagen til den langsommere kørsel lå i de kolde vejbaner, der alligevel bød på fedtet føre og fygesne eller lumsk sort is af og til.
Inde i København var føret betydeligt mere krævende, med masser af blankis og veje der var meget snævre på grund af opskubbet sne langs sidderne.
Som altid på vores langture, var William opmærksom anden pilot, der havde travlt med at holde øje med Tina's kørsel, for vi skulle jo nødig køre galt på vej hjem, med de mange fine julegaver der lå omme i bagagerummet ;)
Normalt plejer vi at lave et par ekstra julebesøg, når vi holder jul i København, men de vanskelige veje gjorde årets tur kortvarig, og de ekstra besøg blev sprunget over.
Nu sidder vi alle hjemme i "hulen" igen, efter en vel overstået juleaften i hovedstaden. Tak til J for at lægge hus og værtskab til aftenen! :)

fredag, december 24, 2010

Morgenen som den så ud kl. 9.00 :)
Dagens indlæg skrives til morgenkaffen, for snart begiver vi os mod København, hvor vi holder juleaften i år.
De sidste par dage har der været meget (begrundet!) snak om vejr og juletrafik, da netop de to ting har tørnet sammen på en af årets helt store rejsedage.
Vi tager turen i bil og forudser en lidt længere køretid, selvom forholdene er blevet en del bedre med opklaring og åben motorvej mellem landsdelene.
Vi håber vejr og medtrafikkanter arter sig og vi alle kommer godt og sikkert frem!

GOD JUL :)

.....og må gaveregnen blive god og rigelig ;)

torsdag, december 23, 2010

Naaja med store armbevægelser.
Jeg kom forbi hendes arbejde i eftermiddags, hvor hun gør rent på en af byens restauranter, Tarantini.
Bagefter var hun så flink at hjælpe mig og William med reklameturen, som vi måtte få klaret allerede i dag, da vi skal til København de næste par dage. Den gav lidt ekstra arbejde på grund af en telefonbog, som skulle med ud til alle husstande, ved siden af de gængse weekendreklamer.
Trods det nye lag sne kom vi heldigvis fint gennem gaderne.....

Isen på Skanderborg Sø er blevet officielt åben for færdsel, men man gør nu alligevel klogt i at se sig for derude. Flere steder er den tynd og omkring øerne er der våger!
Det tror jeg dog ikke denne kitesurfer spekulerede så meget over, for han susede hurtigere afsted i dagens friske vind, end isen ville kunne nå at knække under ham :)
Mere forsigtig skal jeg være, når turen over søen tages på cykel. Jeg foretog en kort prøvetur, men dagens snefald gjorde det lige trægt nok at trampe afsted, så jeg venter til den falder lidt sammen og bliver mere hård. Efter juleferien skal jeg arbejde på den modsatte side af søen, og er føret til det, bliver det en væsentlig tidsbesparelse at kunne gå eller cykle over isen, fremfor at skulle udenom søen.

onsdag, december 22, 2010

Danmark er jo fantastisk flot, når himlen er blå og jorden hvid.
Dagens billede er hentet ved Stilling Kirke, som ligger lige ved vores værksted, hvor min arbejdsdag er gået med diverse små opgaver.
Dagens lyse timer har været skyfri og badet i sollys. Til aften nærmede et skybånd sig fra syd og var det synlige bevis på det kommende snevejr, som der har været varslet hele dagen i radioen.
Nu må vi se om det bliver til en snestorm, som der har været tale om, og om det overhovedet når op til Skanderborg.
Mange gange synes jeg det voldsomme vejr, der bliver lagt op til i vejrudsigterne udebliver :(

tirsdag, december 21, 2010

Danmark er kommet i den helt store kummefryser, hvor der forrige nat blev målt under 20 minusgrader i Hvide Sande.
Her gik vi ellers og syntes forrige vinter var lang og hård, men det ser ud til den får en tand ekstra mod endnu mere polar-agtige tilstande denne sæson!
Billedet viser Danmark set fra satelllit i dag kl. 11.30. Offentliggjort på vejret.tv2.dk, som skriver følgende om de aktuelle sneforhold:

"Så flot så det ud, da en amerikansk satellit tirsdag kl. 11.35 passerede hen over et sneklædt Danmark.
Efter et snevejr i aftes og i nat drog hen over den sydlige del af landet klarede det op - og satellitten havde frit udsyn det meste af landet.
Satellitbilledet afslører det vi havde en svær mistanke til - nemlig at hele Danmark er dækket af sne.
Kun i et strøg fra Nordvestjylland (omkring Holstebro) og ind mod Midtjylland (Silkeborg-egnen) kan man ane, at snedækket er tyndt.
Målinger foretaget af TV 2 VEJRET's seere viser, at der i dette område blot er 1-3 cm sne.
Ellers er resten af landet helt hvidt pudret med nyfalden sne.
På billedet ser man også de begyndende isdannelser. Lolland og Falster er 'vokset' sammen, dele af Limfjorden er frosset til og så er der en tilfrosset og snedækket Ringkøbing Fjord, som tirsdag morgen spillede en hovedrolle, da temperaturen i Hvide Sande faldt til -21,5 grader.
Den tilfrosne og snedækkede fjord har sikkert virket som en kæmpe gryde med kulde, som er sivet ud mod Vesterhavet ved Hvide Sande.
Så flot ser Danmark altså ud her tre dage før juleaften - og alt er klar til den anden hvide jul i træk. Sneen ligger i hvert tilfælde flot hen over landet."

Også billedet nedenfor er lånt på vejret.tv2.dk, hvor Elisbeth Bondesen har fanget dette flotte glimt af Vejle Fjord Broen og den isdækkede fjord. Det beskriver meget godt, hvor flot vinteren gør sig i Danmark for tiden :)

mandag, december 20, 2010

Hele december er der max julelys på et stort træ ved en af byens autoforhandlere, som jeg ofte passerer på vej til arbejde. Flot ser det ud :)
Lyskæden sidder tæt overalt på de store grene, og har sikkert taget lang tid at sætte op. Men den bliver til gengæld heller ikke taget ned når julen er ovre; kun lyset slukkes. Kigger man godt efter resten af året, kan man sagtens se lyskæden..........

Det er gået fint med at få Pips gjort fortrolig med os alle.
Han lader sig gerne føre op på fingeren, og er blevet mere afslappet når den er ude. Det kan vi bl.a. se ved han er blevet mere nysgerrig og piller lidt mere med næbet, når der er noget han vil undersøge. Den er særlig pjattet med Naaja's hår :) Men buret er stadig den trygge base.
Ovenpå buret lægger vi diverse småpinde, tørt brød, salat og andet som der kan spises og leges med.
Han har også fået en "roommate".
En sød lille gul/grøn pige, der flyttede ind i fredags :)
Det ser ud til de nok skal trives med hinanden fremover. Undulater er flokdyr og meget selvskabelige, så vi har et eller andet sted været indstillet på, at der nok skulle være to fugle i familien :)

søndag, december 19, 2010

Et par store byggelamper kaster lys over byggegrunden i "baghaven", i døgnets mørke timer.
Sneen er med til at forstærke oplysningen og synliggør med sin refleksion, den store kran mere end normalt. Også mere end jeg kan gengive på billedet her............

I løbet af det seneste døgn er der kommet et tyndt lag sne til, som har peppet det hele lidt op. Man kan næsten sige det hele har fået et nyt lag hvid maling. Smukt ;)
Det blev så allerede i dag, man skulle se de første modige færdes ude på isen. "Allerede" skal måske tages med et lille forbehold, for der har jo været is på søen i et pænt stykke tid og temperaturene har også ligget under nul langt det meste af den tid vi har haft sne, derfor må den også have opnået en hvis tykkelse.
Ude ved kano- og kajakklubben og vandrehjemmet gik en ensom sjæl og fejede den løse sne og forberedte en stor isbane.
Mellem Søbadet og Temnæs susede to personer rundt på skøjter, og så uendelig små ud derude på den store åbne flade.........
Oppe fra stuen så jeg også enkelte gå ude på isen foran Byparken, hvor bobslæden lå i går.
Holder vejret, er der menneskemylder på isen næste weekend :)
Fotos : HER.

lørdag, december 18, 2010

En bobslæde er blevet kastet ud på isen foran Byparken og Kulturhuset.
Hvem bliver den første til at vove sig ud på den store flade og hente den?
Endnu har jeg ikke set nogen andre end måger og ænder gå rundt derude, men ligesom jeg selv skal der nok være flere der har stampet lidt rundt i kanten ved sivene.....
Men helt sikkert er det. Når de første har vovet sig ud følger flere hurtigt efter........... :)

William og jeg tog på tur til Cinemaxx i Århus for at se den nye film "Tron the Legacy", og naturligvis i 3D ;)
En ret tynd historie, men takket være god lyd og flotte billeder, kom vi ud med en fornemmelse af at have været på rejse i fjerne verdener.....
Jeg lægger mig op ad Information's Christian Monggaard, der har følgende at sige om Tron:

"Det er 28 år siden, at den første Tron-film havde premiere, og i mellemtiden er der sket en revolution med den computerteknologi, instruktør Steven Lisberger var en af de første til at benytte sig af. Selvsamme teknologi er den nye film, Tron: Legacys, raison d’être. Instruktør Joseph Kosinski har haft 170 mio. dollar og en imponerende maskinpark til sin rådighed, hvorfor filmen er blevet utrolig flot både at se på og lytte til.

Tron, der i dag tager sig noget primitiv ud, handler om, hvordan spildesigneren og hackeren Kevin Flynn (Jeff Bridges) bogstavelig talt suges ind i en onlineverden, Netværket, hvor alle programmer domineres af et intelligent Master Control-program, som han så skal bekæmpe. I Tron: Legacy har Flynn været forsvundet i 21 år, og hans søn, Sam (Garrett Hedlund), ender også i Netværket, hvor Flynn (Bridges) nu holdes fanget af sit digitale alter ego, Clu. Og så fortæller filmen om, hvordan far og søn prøver at slippe ud af Netværket igen."

Filmens eget sted på nettet : HER.

fredag, december 17, 2010

William og jeg fik ordnet ugens reklametur i rekordfart sammenlignet med de forrige ugers ufremkommelige forhold og store reklamemængder.
I dag kunne vi medbringe hele bunken fordelt i hver vores vogn, uden at skulle hjem og fylde op igen.
Vejret har i ugens løb sørget for at få gjort fortovene normalt farbare, hvis man altså lige ser bort fra de is-glatte steder......... ;)

torsdag, december 16, 2010

Mens snevejret har forstyrret trafikken i østdanmark, har vi haft gråvejr og regn midt på dagen med temperaturer lige omkring nul, hvilket har gjort det til en usikker affære at færdes ude på grund af is-glatte veje og fortove.......
Arbejdsdagen gik på værkstedet med oprydning og lidt sprøjtemaling af fodlister. Det er tydeligt at se vi er ved at løbe tør for opgaver, for alle stiger, byggelamper o.s.v. hober sig op langs vægge og på hylder.
Måske skal jeg for første gang i årevis meldes ledig?.........

onsdag, december 15, 2010

I nogle dage har jeg arbejdet på Århus Kommunehospital.
Et lille rum skulle males og står nu klar til overtagelse. Samtidig skulle jeg reparere nogle småskader i et kontor, som også var blevet sat i stand af nogle af mine kolleger tidligere i år.
I mandags viste arkitekten mig op til det pågældene rum, og i dag ville jeg så få småtingene klaret, så vi kunne få pakket sammen. Men.... om jeg kunne finde rummet igen? Næ! På trods af en tur rundt på samtlige etager i bygningen (Den var jeg dog sikker på;), måtte jeg forlade pladsen med denne lille opgave uløst :(
Arkitekten var ikke at træffe på telefonen. Jeg havde havde ellers bidt al skam i mig og ringet for at indrømme min mangel på orienteringsevne :)
Billedet foroven viser en lille bid af det legendariske underjordiske tunnelsystem, der forbinder de mange forskellige bygninger, som sygehuset består af.

Med vejrgudernes velsignelse, har man allerede monteret over 25% af glasvæggene til "Your Rainbow Panorama" på taget af ARoS.
Jeg kom forbi i dag og set nede fra Mølleparken lyste farvene flot op, da solen skinnede ind gennem glasset bagfra.
Det bliver unægtligt en noget anderledes bygning at se på i forhold til de gamle huse ved Ridehuset og retsbygningen. Så er der lidt mere "match" i forhold til Musikhuset, som er naboen til den anden side.

tirsdag, december 14, 2010

"Kriminelle Manni glemmer ved et uheld 100.000 tyske mark i en S-togskupé. Pengene skal han aflevere til en bagmand, inden der er gået tyve minutter, ellers er han dødsdømt. Hårdt presset ringer Manni til sin kæreste Lola og beder hende om hjælp. I en skæbnesvanger duel med tiden kaster Lola sig ud i en heftig og energisk jagt på kontanter. Tiden er knap, og et enkelt fejltrin kan forhale sagen. I tre gange tyve minutter løber Lola for Mannis liv. En spurt hvor ethvert valg har sin konsekvens, som filmen viser i tre vidt forskellige episoder."

Det er tråden i den den tyske film "Lola rennt" fra 1998, som er en af mine favoritter :)
Jeg faldt tilfældigt over filmens originale udgave mens vi var på gavejagt, og til en pris på under 40 kroner måtte den naturligvis med hjem til samlingen.
I dag blev den set og jeg er stadig lige begejstret for den tempofyldte historie, der med spændene billeder og klippetstil, underbygges af en hårdtpumpet technomusik.
En helstøbt film, der kan ses flere gange :)
Et musikeksempel : HER.
Hele filmen ligger : HER. Se den hele eller tag en smagsprøve! ;)

En forbigående mildning i vejret tog det meste af livet af vores dejlige sne i lørdags.
Isen på søen er derimod mere modstandsdygtig over for lidt udsving i temperaturene, og har fået dannet et ganske pænt lag, som jeg lige var ude og trampe på i eftermiddags (....meget nær land ;)
Mandag morgen faldt et beskedent lag sne igen, og det ligger nu og suser rundt for vinden på den store flade, og lægger sig i større og mindre, flade ribbede driver........
Helt arktisk og se på :)
Billeder gemt : HER.

mandag, december 13, 2010

Dagens aftenunderholdning bliver forpremiere på "Klovn the Movie", inviteret via vores Telia mobil abonnement.
Naaja og jeg suser til BioCity i Århus i aften og forventer at blive godt underholdt af de gamle kendinge fra en af mine favorit serier!
Inden vi når så langt bliver der også tid til julegavekøb og spisning hos vores favorit, Ha Long, der byder på vietnamesisk buffet :)
Info og trailer fra filmen : HER.

Opstillingen af kranen i vores "baghave" er kommet et skridt videre, og armen er blevet monteret. Da jeg kom hjem var tre mand på arbejde i højden med at trække kabler og tilslutte forbindelser.
Det kræver vist lidt tilvænning at løbe rundt deroppe i mellem skyerne. Også selvom man har livline monteret!
Billeder fra dagens kranarbejde : HER.

søndag, december 12, 2010

Tina skulle ordne et par småting på sit arbejde, og jeg valgte at tage med for at gå en runde ude på ARoS i mellemtiden.
Jeg havde god tid og fik genset guldaldermalerne, hvis værker virkelig fik mig til at stoppe op i dag.
Rent teknisk er malerierne jo flotte, men det var spændene at prøve at finde en historie i de enkelte værker, hvor der var personer med.
Samlingen rummer også fine landskabsbilleder fra området omkring Århus, som på daværende tidspunkt nærmest var en lille landsby i vore dages målestok! Sjovt tilbageblik :)

ARoS' varetegn er den fem meter høje skulptur "Boy".
Alle der besøger museet første gang, bliver altid facineret af den store livagtige dreng, der sidder på hug og kigger hen over hovedet på en. Meget forståeligt; den ER imponerende!
Museet fortæller bl.a. :

”Boy” er skabt af Ron Mueck i 1999. Det tog kunstneren otte måneder at nå fra en ca. 40 cm høj lermodel til den nuværende næsten fem meter høje skulptur støbt i glasfiber. Drengen er gennemarbejdet i alle detaljer, så f.eks. hudens overflade forekommer levende, og blodårerne og antræk til kropsbehåring træder tydeligt frem. Den hyperrealistiske stil gør drengen på én gang levende og nærværende men samtidig også fremmed og uvirkelig. Med ”Boy” har Ron Mueck skabt et af hovedværkerne i ARoS Aarhus Kunstmuseums samling af international samtidskunst. Skulpturen indskriver sig med sin ekstremt virkelighedsnære gengivelse af kroppen i en nyrealistisk tradition fra 1970’erne med bl.a. Duane Hanson, Claes Oldenburg og Robert Gober til 1980’ernes Jeff Koons.

I 1990’erne var Mueck med til at definere en psykologisk realisme, der satte en væsentlig del af dagsordnen på den internationale kunstscene. Han arbejder med eksistentielle problematikker såsom fødsel, liv og død, og hans håndværksmæssige præcision og perfektion gør, at han formidler disse tidløse og evigt aktuelle emner i et pågående og vedkommende udtryk. ”Boy” er en klassisk selvberoende skulpturel form, der indtager det omkringliggende rum med sit monumentale udtryk. Ron Mueck arbejder her som i sine øvrige værker med skalaforhold og vores oplevelse af proportioner i forhold til os selv og omverden. Han fordrejer og forstyrrer bevidst størrelsesforholdene og forstærker dermed værkets psykologiske effekt. Figurens siddende position er inspireret af de australske aboriginere, der vagtsomt skuer ud over sletten på jagt efter bytte."

Et lille filmklip om "Boy" ses : HER.

En ny særudstilling har fundet vej til Vestgalleriet; "How to Hunt".
Her er udstillet en samling fotografier i store formater over temaet "jagt", fortolket af samtidskunstnerne Trine Søndergaard og Nicolai Howalt.
Ved første øjekast ser det enkelte billede ganske regulært ud, men de er i virkeligheden sammensat af flere og bearbejdet digitalt. Visse ting er tydelige at se, mens andre detaljer lige skal opdages......
Billederne er taget i vinterhalvåret, hvilket gør det let at fornemme stemningen ude i landskaberne.
Udstillingen beskrives : HER.
Jeg gik derfra med en tanke om, jeg selv burde prøve at få forstørret noget af mit eget fotoarbejde; men dog ikke ligefrem i kæmpestørrelserne, som ses her ;)

På boligannoncesiderne i dagens udgave af Jyllands Posten, bemærkede jeg lige at vores kommende bolig er angivet som "Solgt".....
Huset har været udbudt i meget lang tid, så mon ikke sælgerne glæder sig over den røde mærkat på annoncen? ;)
God boligjagt til jer :)

lørdag, december 11, 2010

Som lovet har vi fået massivt tøvejr :(
En stor del af aftenen i går og i løbet af natten fik vi en del regn og vinden gik op i kulingstyrke.
Det har været hård kost for sneen, der er svundet gevaldigt ind, og har efterladt adskillige vandpytter mange steder, til stor glæde for fuglene, der endelig kan få et frisk bad og noget at drikke.
Varmen har også betydet at sneen er gledet af tagene og der skal nok være nogen der er blevet ramt i løbet af dagen. Naaja og jeg var meget tæt på at få en regulær isblok i hovedet lige før vi gik ind i en butik. Den faldt fra fjerde sals højde og landede med et brag på fortovet og havde en størrelse, der sagtens kunne koste menneskeliv!
Frosten vender tilbage i nat. Så venter vi bare på sneen..... ;)
Mobilfotos : HER.