torsdag, juli 31, 2008

En heldags bustur, med flere stop undervejs. Hoved attraktionen var de store dragehuler på øens modsatte side. Vi gik sammen med utallige andre turister og kunne vist kun se mere på hinanden end grotterne :)

onsdag, juli 30, 2008

En tur til palma i dag var en misforståelse. 35 graders varme blev for meget, selv i åben bus. Igen blev poolen det eneste rigtige sted at opholde sig.

tirsdag, juli 29, 2008

Aqualand :) dejligt stort vandland, hvor dagen blev brugt godt. Aftentur langs stranden og turistbutikkerne og aftenbadning i poolen. Jeg tror snart vi udvikler finner og svømmehud :)

mandag, juli 28, 2008

Palma midtby blev besøgt på en eftermiddags/aften tur. Meget varmt ! Men ellers blev poolen igen det foretrukne opholdssted :)

søndag, juli 27, 2008

Meget af dagen er gået ved poolen. Spisning til aften i byen med næsten fire timers minigolf på en bane med 54 huller bagefter !

lørdag, juli 26, 2008

Bloghilsen fra mobil. Ingen net forbindelse. Sol, varme og alle har været i poolen :)

fredag, juli 25, 2008

Pakke/rejsedag.
Jeg og ungerne rejser til Mallorca i dag, og kommer hjem lørdag morgen d. 2/8.
Imens får Tina besøg herhjemme.
Jeg er blevet delvis overtalt til denne tur, som er bestilt for et par måneder siden. Et eller andet sted er det lidt absurd at rejse ned til sol og stegende hede, når det er rigelig varmt herhjemme!
Vi rejser med Startour til Palmanova, der ligger få kilometer uden for Palma. Her er vi indlogeret på et lejlighedshotel, Marthas.
Vi har aldrig været dernede før, og jeg har en del fordomme om danskernes solskins ø nr. 1, som forhåbentlig bliver godt og grundigt aflivet ;)
Jeg vil i hvert fald gøre mit til vi får en god tur, og satser på man kan komme med på et par ture, hvis vi ellers orker det i varmen ;)
Jeg er ikke klar over om der er adgang til nettet fra vores hotel, så det kan være at bloggen også holder en lille ferie i den kommende uge.
Alternativt kan jeg skrive dagbog i Word og lægge det hele på bloggen, når vi er hjemme igen.

torsdag, juli 24, 2008

Sommeren er kommet igen og det var en oplagt dag til kanotur :)
De mange feriegæster ude på vandrehjemmet, havde nær spændt ben for mine aktiviteter i dag, da næsten alle kanoer var i vandet, enten lokalt på søen eller på tur mod Gudenåen.
Men der var heldigvis lige et par stykker tilbage og efter lidt søgen fandt man også et sæt padler der kunne bruges.
Så kunne ammobokse, vanddunke, ballaststen, kogesæt og alt muligt andet skrammel smides ombord og så var det ellers bare afsted :)
Sådan kom det meste af dagen til at gå på søen med kano sejlads, hvor mine ø-caches nu er blevet forstærket med solide ammobokse.
Nu skulle de nok kunne holde til alt slags vejr året rundt :)
Jeg har også fået anbragt en ny, der vil være oplagt at finde i forbindelse med "Kalvø" og "Æbelø" cacherne. Nu afventer jeg lodsejerens tilladelse, inden den kan blive oprettet og aktiveret via Geocaching.com.

Efter alt arbejdet omkring geocacherne var færdigt, gik turen langs sydsiden af Temnæs Odden, hvor der er nogle goder små steder, hvor man kan gå i land mellem træerne, der her vokser i vandkanten.
En landgang her, er nærmest som at trænge ind på en øde tropeø, og det er jo ikke den værste oplevelse man kan få :)
Her fik jeg sat kogesættet i gang og efter en gang varm mad og kakao, blev der tid til at gå lidt på opdagelse på land. Men med højt voksende brændenælder og tornekrat, holdt jeg mig nu mest ved bredden ;)
En rigtig dejlig udedag :) :)

Vedr. Tina, så er hun omsider ved at komme lidt op i gear ;)
I denne uge er hun inde på sit arbejde ca. halvdags, hvor det går ganske udemærket.
Efter lang tids stilstand, skal kroppen i gang igen og mon ikke det vil give yderligere fremgang at hun kommer på jobbet igen? Jeg tror det!

onsdag, juli 23, 2008

Netop i dag var det den store Tour de France dag, med en forventning om stor dramatik mod målet på Alpe d´Huez.
Det var egentlig meningen at jeg ville kigge med, men solen brød igennem skydækket til formiddag og dermed droppedes tv´et og i stedet startede jeg min egen MTB Tour rundt i vore egne østjyske bjerge ;)

Knab så voldsomme højder og lidt mindre distance skulle forceres, men cykelcomputeren registrede da næsten de 60 kilometer inden rundturen var slut.
Turen kom til at gå nord om Mossø og på kryds og tværs på Additnæs ved Salten Langsø, hjem via Voervadsbro og Gudenådalen, og retur syd om Mossø.
Et overblik : HER.
Som altid blev det en suveræn minirejse i den "vilde" danske natur, med flotte landskabs oplevelser og kig på vores dyreliv :)
Et par geocaches blev også logget på vejen, og hermed kom jeg omsider over de hundrede fundne :)

tirsdag, juli 22, 2008

Igen er jeg med på touren efter hviledagen.
Det er altid sjovest at se med med, når løbet foregår i bjergene, synes jeg. Ufattelige stigninger og distancer de skal igennem, så er vores østjyske bakker jo flad vej til sammenligning :)
Det er ikke kun i motorsporten at man kører hurtigt, når man hedder Schumacher!
Her er det Stefan Schumacher der tordner ned af et bjerg med næsten ti minutters forspring.
Mens jeg skriver dette er han ved at nærme sig det næste bjerg, og så er spørgsmålet om han holder sin føring over toppen, og ned af en ca. 20 kilometers nedkørsel, til byen hvor målet er!

mandag, juli 21, 2008

Efter en dag i Århus, hvor ting og sager skulle klares, kunne dagen rundes af med en lille aften geo-tur i nærområdet :)
Opgaven var en såkaldt "Multi cache", placeret ved kirken i Fruering få kilometer uden for Skanderborg.
I stedet for blot at finde cachen på direkte opgivne koordinater, skal man her løse en eller flere opgaver for at finde eller regne sig frem til de rigtige tal i koordinaterne.
Dagens multi var dog i den enkle ende, for her skulle der blot findes et årstal på en gravsten, der skulle indregnes i nogle opgivne tal. Herefter kunne cachen findes.
En enkel lille opgave, der gjorde turen lidt sjovere. Jeg har selv overvejet at benytte samme idé ved mine caches, fremfor blot at opgive en direkte position.
"nr65.dk" står bag denne cache.
Det er rutinerede geocachere der har fundet intet mindre end 1354 caches og selv har gemt 26!
Deres aktiviteter kan følges : HER

søndag, juli 20, 2008

En dag hvor regnbyger kom og gik.
Jeg tog til gengæld en rigtig slapper dag, hvor fjernsynet kom i centrum.
Først tog jeg en lang eftermiddag på racercykel, men overlod det grove arbejde i Alperne til Tour de France feltet :)
Ganske hyggeligt at se en etape, for en gangs skyld.
Også til aften skal pladsen foran skærmen bruges, her blev et afsnit af Rejseholdet genset og senere står en af de gamle spaghetti westerns med Clint Eastwood på programmet.

lørdag, juli 19, 2008

Fyrtårn på afveje!
Rundt omkring på festival området støder man hele tiden på mange nye mærkelige og pudsige ting, hver gang man kommer forbi.
For nogle dage siden kom en stor vindmølle op midt inde i skoven, et andet sted står en gammel russisk flyvemaskine og sådan kommer der hele tiden fornyelser til, mens andre ting også forsvinder ligeså stille.
Alle disse forskellige ting bidrager til en utrolig festlig kulisse omkring scener, boder, barer osv. i skoven for de mange gæster der kommer til festen i august :)
Der er tre uger til festival start, og mange af de store ting er oppe, men meget mangler stadig. Alligevel var der nu gangske fredeligt derude, men mon ikke der bliver mere hektisk om nogle dage?
Jeg har en geocache "Bøgescenen", placeret midt inde i det hele og smugkikkede til den midt i mellem alle de travle frivillige.
Gemmestedet var ganske upåvirket. Endnu ;)

Mit "TB Hotel - Skanderborg" blev åbnet i dag, og de første geocachere har selvfølgelig været forbi og logget deres besøg.
Den første cacher "csege", loggede sit besøg allerede kl. 3.25! Man må sige de brænder for sagen, når det gælder om at blive "First Finder" Et tillykke herfra!
Enkelte coins og travelbugs er byttet med nye og jeg har droppet min geocoin "Solvognen", som nu skal begynde sin færd rundt i Danmark.
Nu håber jeg bare at der bliver bytteliv i mit hotel fremover, ellers må cachen tages op til revision.

fredag, juli 18, 2008

Søhøjlandets Økomuseum er flinke til at opsætte informationstavler op på steder, hvor der er spændene ting at se nærmere på.
På dagens cykeltur kom jeg forbi en tavle, der minder os om at det ikke altid har været lige nemt at komme rundt i Danmark.
Nok har vi ikke ufremkommelige bjerge her i landet, men mange steder har der været store vanskeligt tilgængelige områder med bundløse moser og sumpede ellekrat i forbindelse med søer og vandløb.
Tavlen står lidt uden for Ry.
Her har man fundet oldtidsrester af hulveje ved et tidligere vadested/overgang, hvor Gudenåen er snæver og åbenbart har været nemmest at passere dengang.
Turen hjem gik med en truende front kommende ind fra vest, og jeg nåede lige hjem inden et kraftigt regnvejr brød løs.

torsdag, juli 17, 2008

Denne meget smukke geocoin ankom med posten til morgen.
Meget indlysende hedder den "Solvognen". Mere om baggrunden for netop denne coin kan læses : HER
Jeg har bestilt den for nylig, da jeg gerne vil prøve at være med i den del af geocaching aktiviteterne der drejer sig om "Trackable items".
Den er blevet aktiveret i dag, og jeg har pålagt finderne at den skal forblive i Danmark og at der meget gerne må vedhæftes et foto fra de forskellige caches den vil komme gennem.
Det bliver sjovt at følge dens vej rundt i landet via Geocaching.com.

Tina skal jo røre sig så meget som muligt. Det er en del af behandlingen og heldigvis går det også fremad.
I dag fulgtes vi til Århus, hvor hun ville besøge sin arbejdsplads på ARoS. Værkstedet står næsten tomt i disse dage, hvor et par stykker dog var i gang ved malerierne, mens andre holder sommerferie.
Damernes snak gik hurtigt over i tøj osv. og jeg fortrak hurtigt ud på museet for at få afsluttet udstillingen "Music to See".
Der manglede jeg lige et par instruktører, samt en helt ny 3D video med Björk.
Flere gensyn med bla. Chris Cunninghams instruktion til videoen "Only you" med Portishead, blev det også til. Han står også bag den meget stemningsfyldte video "All is full of love" med Björk.
Her ses en vellykket sammen smeltning af lyd og billede, bearbejdet ned til mindste detalje.
C.C. er helt klart min favorit instruktør på udstillingen.
Links henviser til Youtube, men billedkvaliteten halter gevaldigt på "Only you".

Et morsomt indslag finder man på det offentlige gangareal i ARoS.
Alle der har været rundt i storbyer, kender mimekunstnerne som står på en kasse og ligner en figur eller f.eks. Chaplin, som Naaja og jeg så det i Hamburg for nylig.
De står fuldstændig stille indtil man smider nogle mønter, hvorefter de udfører en eller anden bevægelse eller handling.
På ARoS er det en hvid dame der står på en plastickasse, med en skål mønter ved foden.
Hvad folk ikke ved, er at hun er en voksfigur udført så livagtigt, at man skal helt tæt på for at se det.
De gange jeg har været forbi, har der altid stået flere og ventet på at hun skulle røre sig efter de havde smidt penge i skålen, og enkelte er endda blevet foraget over hun ikke gad gøre noget, selvom de havde smidt nogle penge, og går surt videre :)
Tæt ved ligger billetsalget til museet, og der er vist ingen tvivl om de hygger sig over gæsternes reaktioner af og til ;)

Med flot vejr, blev det også til en tur rundt i byen på foldecykel :)
Forleden dag måtte jeg opgive min geo-aktion på de store uendelige plæner foran Marselisborg Slot, men efter at have læst beskrivelsen ordentligt, blev der forsøgt igen i dag og nu var den der! :)
Bolten jeg ligger med i hænderne var stukket ned i græsset med en lille pålimet sten på toppen! Godt camoufleret må man sige ;)
På siden af bolten var koordinaterne indridset til en boks gemt længere væk, og her kunne cachen endelig logges.
En sjov og opfindsom cache!

Så sker der endelig noget på den gamle containerhavn!
Det er her Projektet "Z Huset" skal opføres, og det blev altså det første byggeri, der kom igang.
Det bliver spændene at følge udviklingen herude på havnen de næste mange måneder.
Dumptrucks og gravemaskiner er "gået i jorden", som det hedder i de kredse, når et byggeri begynder.
Det skal også tages ret bogstaveligt, for efter et par ugers gravearbejde, er der opstået et kæmpe krater, hvor der tidligere har været stablet containere.
Man skal også et stykke ned, for der skal etableres parkeringskælder. Man må så håbe at der er/bliver styr på indsivende havvand!

onsdag, juli 16, 2008

Meget af tiden i dag er gået med forberedelsen, og indhentning af tilladelser, til min nye geocache "TB Hotel - Skanderborg", der bliver placeret ved Lysthuset i de dejlige omgivelser, ved "Vester Mølle" på søens modsatte side.
En ejendom hvor der tidligere har været vandmølle, men nu er overtaget af kommunen og bruges til fritidsformål. Flere naturrelaterede foreninger holder til derude.
Grunden der ligger ved søbreden, er ret stor og parklignende og kan frit benyttes til ophold og "skovture".

Idéen med et TB Hotel er, at her må der kun byttes eller droppes det, som kaldes "Travelbugs" og "Geocoins".
Det er enten meget flotte mønter eller forskellige emner med et påsat "hundetegn", der er registreret hos Geocaching.com.
Hver gang de bliver fundet og transporteret til en ny cache, bliver de logget på nettet af finderen og deres rejse rundt i verden kan derefter følges.
En af de travelbugs der er lagt i mit ny TB hotel har sin oprindelse i USA og har været næsten 20.000 kilometer undervejs.
Hotellet vil åbne med seks travelbugs og to geocoins, og flere "gæster" er på vej.

tirsdag, juli 15, 2008

W og jeg brugte det meste af dagen i Århus, dog på hver vores ting.
Han tog toget med et par kammerater til sankt Annagade for at skate, mens jeg skulle på besøg hos en ven.
Jeg tog cyklen og nød den kraftige medvind dertil, i håbet om at vinden ville lægge sig senere på dagen. (Det gjorde den selvfølgelig ikke, tværtimod ;)
Jeg havde også afsat tid til hele fem geo´er på turen i dag.
Fire blev fundet. Den sidste, der hedder "Nål i en høstak", måtte opgives denne gang.
Et rigtig velvalgt navn til denne cache, som jeg går og leder efter i den uendelige græsplæne foran Marselisborg Slot, på billedet ovenfor.
Opgaven var delt i to. Først skulle en stor stjerneskrue, stukket ned i plænen findes, for på den skulle koordinaterne til en boks, gemt et andet sted, findes.
Sjov idé. Prøver en anden gang :)

På cykel- og vandreture langs vejene er der gode muligheder for at komme tæt på dyrelivet.
Desværre på den kedelige måde.
Her er det en stor harekilling der er ramt af en bil.
Trist :(

mandag, juli 14, 2008



Et par ting skulle ordnes i Horsens.
Jeg havde god tid og gik en tur gennem de gamle gader, der ligger omkring bymidten og særlig ud mod Stensballe gik der tid.
Jeg kender ikke årstallet på byggerierne, men et forsigtigt gæt bliver omkring 1900, hvor Horsens havde et industrielt opsving.
Jeg har selvfølgelig været forbi før, og af en eller anden grund har jeg altså også tidligere bemærket de mange forskellige slags hoveddøre, man kommer forbi.
Kvaliteten på indgangspartierne har oprindelig været stor, udført med et flot dekorativt murerarbejde, omkring de flotte hoveddøre med mange detaljer og udskæringer.
En del af dem er blevet skiftet ud efter mange års slid og er siden blevet afløst af mere eller mindre heldige erstatninger, men heldigvis har mange også overlevet tidens tand og er blevet holdt flot vedlige.
Derfor er det også blevet til et meget broget billede man ser undervejs langs husene.

Ovenfor ses et af de grelle eksempler på fornyelse.
Her har man indsat en dør og anbragt seks brevsprækker midt i det hele, som en løsning der sikkert har glædet postbudet. Det hele er ekstra dekoreret med skraldesække foran:)
Nedenfor ses et eksempel på det modsatte, hvor det flotte håndværk virkelig er kommet til sin ret. Allerøverst, en variation hvor den gamle dør er forsøgt frisket op med livlige kulører.
Er det mon et udslag af for meget tid, siden den slags ting begynder at blive interessante ? ;)
Måske. Men turen bliver i hvert fald gentaget en dag når fotolyset er bedre, gerne med sol, for så kommer farverne rigtig frem.

søndag, juli 13, 2008

Vejret har været mere tørt end de forrige dage, og det trak lidt i cykelbenene :) Så.............. :)
En smuk træskulptur.
Et eksempel på noget jeg aldrig ville have set, hvis ikke jeg havde været geocacher.
Undervejs på turen var det oplagt at logge et par geo´er, og den første blev nemt fundet ved denne træfigur, der står på ensomt og afsides på en markvej udenfor den lille landsby Boes.
Cachen har fået navnet "Den naive viking".
I det hele taget er vi her i det østjyske godt forsynet med aktive geocachere, og vi har fået området godt dækket med caches og flere kommer til.
Derfor er der altid noget at køre efter, især fordi jeg for det meste kun logger en enkelt undervejs, hvis jeg da ikke bare springer over og venter til en anden gang.

På dagens tur kom jeg også forbi Gl. Rye, for at se om der endnu var nogen arkæologisk aktivtet på grunden bag møllen og museet.
25 maj kom jeg forbi sidst, og her var grunden et stort virvar af små og store huller, gravet af arkæologerne for at finde spændene ting fra resterne af en jernalderby, der lå her engang.
Som forventet er det hele fyldt op igen, og man er begyndt at forberede til udbygningen af et lille villakvarter.
Bygherrer og entreprenører har nok ventet utålmodigt på at komme videre :)

Markerne står flotte høje overalt.
Her ses gravhøjen mellem Alken og Boes. Den står højt og markant i landskabet, som en øde ø midt i det bølgende gule kornhav.
Den fanger altid øjet når man tramper forbi på cyklen, og er altid flot at se uanset årstid.

lørdag, juli 12, 2008

En fredelig dag med William som omdrejningspunkt, afbrudt af en visit hos en kollega.
Vi tog en geotur først på dagen, afløst af en tur i boghandlen for at opgradere hans deck af Yu-Gi-Oh kort.
Inden jeg fik set mig om stod jeg med et begynder deck, og herefter gik det meste af dagen med at få lavet en spilleplade og blive indviet i en spilleverden, som er næsten uforståelig for almindelige mennesker :)
Jeg tror spillet er udviklet i sammenhæng med den japanske manga tegneseriekultur. De seneste år har Yu-Gi-Oh i hvert fald optrådt som tegnefilm på tv i perioder.
I sommerferien vises serien hver dag på tv´s DR1 om formiddagen, hvor jeg og W ser med, inden dagen kommer rigtig igang.
Figurerne optræder altså også på kort som bruges ligemeget til spil, som samle/bytte -objekter.

fredag, juli 11, 2008

iPhone 3G, dag :)
Efter lang tids venten, blev det dagen hvor Apples, iPhone 3G, blev frigivet worldwide.
Jeg har for lang tid siden lovet Naaja en, for hun har klaret sig med sin over tre år gamle Samsung.
Derfor udløste det en Århus tur i formiddag. Det er nemlig kun gennem Telia´s butikker, og med et bundet abonnement på seks måneder, den kan skaffes :(
Virkelig dårligt :(
Interessen har været stor, og selvfølgelig var der lange køer foran de to butikker der ligger i Århus.
Heldigvis er Naaja ligeså utålmodig som mig når det handler om at stå i kø, så hun valgte at vente til næste hold telefoner kommer på markedet, for der blev som forventet udsolgt i dag.
Derimod fik vi et sæt fotos af kongeskibet, der lå i havnen, med hjem :)

Til aften var jeg lige en tur ude i skoven for at se til udviklingen på festivalområdet.
Et nyt indslag bliver denne store vindmølle, der vender lidt anderledes end vi er vandt til :)
Den er ret stor. Døren for neden er ca. to meter høj, så har man lidt at vurdere størrelsen på.
En kraftig ledning stak ud forneden, så mon ikke den er forberedt til at sende lidt vind ned på de overophedede festival deltagere ?
Går det som det plejer, skal der nok være nogen der trænger :)

Også på vandrehjemmet var der aktivitet.
Gennem længere tid har man fået forbedret belægningen omkring husene og denne sommer udbygges der med fire nye hytter.
Stedet er med sin beliggenhed et populært sted at besøge, både blandt lystfiskere fra især Holland, Tyskland og England, men også hos almindelige sommergæster.
Året gennem bliver stedet også brugt til kursus virksomhed.

I sommerferien er vandrehjemmet et af udgangspunkterne for længere ture ud mod Gudenå via Mossø.
Mange kanoer er allerede på vandet, men der ligger også stadig mange klar til flere turister i vandkanten :)

torsdag, juli 10, 2008

Efter en geotur længere oppe i Illerup Ådal, gik det ned mod Forlev, for at se til spejderne.
De fleste skal hjem i morgen, men da jeg kom forbi stod lejren endnu. Først til aften bliver der pakket ned og overnattet i centrets shelters.
Med de store mængder vand der kom i starten af ugen. var jeg spændt på og se om de havde kunne holde teltpladserne tørre, for lejeren var placeret i dalbunden, der ofte er temmelig våd.
Men det var heldigvis gået godt.
Klatrevæggen var også kommet i brug.
Her er et par friske piger ved at prøve sig selv af.

onsdag, juli 09, 2008

Efter et hyggeligt besøg, futtede svigermor hjem til hovedstaden hvor hun bor, og efterlod os andre med en dejlig solrig dag forude.
Vi endte alle i Århus.
William tog med sin fritidsklub til skateboardbanen inde på Sankt Annagade Skole.
Tina tog ind på sit arbejde for at se om de kan klare sig uden hende, mens Naaja og jeg tog ind til kunstmuseet ARoS for at se den spændene særudstilling "Music to See", som jeg også så en del af for et par uger siden med min svoger.

Jeg har altid syntes at musikvideoer er et spændene medie, og har altid fulgt lidt med på de forskellige musikkanaler på tv, siden vi i firserne for alvor fik musik tv ind i stuerne via de første små lokal tv stationer.
Først og fremmest bruges videoen til markedsføring af cd og kunstner.
Men meget ofte bliver der heldigvis også brugt instruktører til at bygge en flot video op, og pludselig sidder man med et spændene produkt, hvor billeder og musik bliver forenet til en spændene helhed.
MTV og Voice TV kører primært i tidens hits og veksler mellem få numre, så her kan det godt knibe med de spændene indslag, mens jeg oplever VH 1 er betydelig mere varieret i musikstil og tidsperiode. Her kan man godt ryge ind i en stime gode indslag :)
Den mere målrettede jagt på de gode musikvideoer kan heldigvis gøres på YouTube, ulempen er dog den forringede billedkvalitet.
Men mon ikke det vil blive bedre med tiden?

Her sidder vi og ser den dyrest producerede video hidtil (Anslået 30 mil. dollars!), "Scream" fra 1995 med Michael og Janet Jackson instrueret af Mark Romanek.
Udstillingen er bygget op omkring fem forskellige instruktører, der hver repræsenteres med fem videoer, samt forskellige andre indslag.
Instruktøren Chris Cunningham var helt klart min favorit, med sine fantastiske, meget forskellige videoer, der som de andre, kunne ses i stort, næsten biograf format og med god lyd :)
Er man interesseret i emnet, får man selvfølgelig en god oplevelse på ARoS, med denne udstilling.
Jeg tror ikke der er tvivl om at jeg tager en tur til:)

Naaja var frisk og tog sammen med mig turen til Århus på cykel.
På vejen ud af Skanderborg kunne vi samle denne smukke geocoin op i min cache ved Skanderup Kirke.
Eneste krav til finderen af denne coin er, at den skal bringes videre til en ny cache i Danmark, da den bare skal besøge så mange caches som muligt.
Jeg sender den snart videre :)
Min BOB IBEX trailer var sat efter cyklen, da vi på vej hjem skulle via Højbjerg for at hente fem ammobokse, som skal bruges til mine geocaches.
Da de er jo lavet af kraftig metal, steg vægten på traileren og det fik sat farten en anelse ned på malerens mtb, resten af vejen hjem ;)

tirsdag, juli 08, 2008

Også i dag kom der et par solide regnbyger forbi.
Først til aften kom der en længere opklaring, hvor jeg og ungerne tog ned på boldbanerne for at spille fodbold et par timer.
En travl dag med flere besøg, og min svigermor der ligger over til i morgen.