lørdag, maj 31, 2008

Allerede fra tidlig morgen har lyden af bulrende motorcykler runget mellem husene.
Årsagen var et løb for veteranmotorcykler (Skanderborgløbet), der afholdtes for tolvte gang i år.
Jeg kom forbi til aften, hvor en stor del af kørerne efter en tur i omegnen, var nået tilbage til mål ved Realskolen, midt i byen.

En flot samling af gamle maskiner stod rundt omkring, og strålede om kap i den varme aftensol , mens kørerne gik rundt og fik en god udveksling af oplevelser og erfaringer med hinanden.
Skolegården var fyldt af en lugt af udstødningsrøg, blandet med duften af pølser og steaks fra den optændte grill.
Ligesom gamle mennesker kan maskinerne heller ikke holde helt tæt, for stort set samlige havde dryppet lidt olie på de underliggende stykker pap, som man havde været så forudseende at lægge under motoren :)
Og til sidst kunne jeg også her konstatere at man bliver ældre. Flere modeller som jeg kan huske som nye og smarte fra mine unge år, er pludselig blevet til gamle samleobjekter med små spor og ar fra mange kilometer på vejene, som man nu værner omhyggeligt om!
Gid vi får ligeså meget omsorg, når vi bliver gamle ;)

Dagen startede med en hurtig tur til en specialbutik i Horsens for at hente nye skatersko og board til William, men ellers blev det mest til at drysse omkring og nyde solen herhjemme i varmen, ligesom mange andre gør.
En del havde valgt at hygge sig ude på plænerne ved Dyrehaven og Søbadet, som er vores lokale "strand".

En lille tur til en privat skov der ligger i forbindelse med Illerup Ådal nedenfor Forlev, blev det også til.
Her ligger en gammel landejendom, som nu fungerer som et spejdercenter. Et meget dejligt sted, hvor der er etableret forhold til også at afvikle større stævner, med plads til teltby, bålpladser og her er et netværk af små spændene stier. Udover at have de gængse ting, som shelters, rafter, tønder osv. er her også bygget en stor klatrevæg, som nok er vældig populær :)
Jeg måtte lige prøve de nederste knopper, men måtte også erkende, at det nok er en god idé at blive sikret inden man kommer for højt op!

fredag, maj 30, 2008

Danmarks natur nyder jeg i store mængder :)
Her omkring er der heldigvis meget af den, men hist og her bliver den udsat for overgreb.
Hvad enten det handler om en landmand der fylder et vandhul op i en lille ukendt flække eller det er et stort landskendt projekt, som motorvejsføringen gennem Silkeborg, er der altid et vågent øje der refererer eller kommenterer på Naturbeskyttelse.dk

torsdag, maj 29, 2008

Kulisserne på arbejdet er skiftet ud.
Fra at have gået i vinhandlen nede i byen, kom jeg i går til en rigtig mandearbejdsplads mellem store og små køretøjer oppe i vores industrikvarter, hvor denne store maskinvirksomhed holder til.
Nogle af de spændene opgaver de udfører, er individuel tilpasning og ombygning af maskiner så de kan bruges til særlige jobs, som de ellers ikke er født til. Det kan også være forbedringer af førerkabiner, efter ejerens behov.
Når det passer ind i arbejdsgangen, tager jeg et kig ud på værkstedet for at kigge mekanikerne over skulderen, og lader mig gerne imponere over den kreativitet de skal lægge for dagen, når kundernes ønsker om ændringer skal efterkommes :)

onsdag, maj 28, 2008

"Klubbernes dag"
Alle kommunens fritidsklubber mødes en gang om året i Byparken, her i Skanderborg.
Et stort sommer arrangement, der byder på mange forskellige aktiviteter, hvor de kan vise forældre og andre interesserede, hvad børnene kan være med til i hverdagen.

Langt de fleste ting på denne dag, foregår udendørs og kræver masser af fysisk udfoldelse.
På pladsen foran Kulturhuset, var der blevet opsat forskellige ramper, hvor skaterne kunne vise sine evner over for hinanden, og det var selvfølgelig her man kunne finde William.
Men skaterne ser jeg jo rigeligt til, så jeg tog rundt og så på de mange andre sjove ting ungerne kunne beskæftige sig med.

De enkelte klubber har alle hver sin gruppe af især drenge, der lever sig ind i en eventyrverden og klæder sig ud som riddere eller går i trolleagtige kostumer og bærer våben af kunststof, som bruges flittigt i de mange slag der udkæmpes i rollespillenes verden. De fyldte godt på plænen :)

En af publikumsfavoritterne er bmx rampen, hvor man på cykel skal lave et jump ud i søen!
Også ungerne synes det er spændene, for her kræver det mod og giver derfor respekt blandt ens klassekammerater, hvis man tør tage springet :) Og det er ligesom med vipperne i svømmehallen. Når man først har taget mod til sig og kravlet op, ja, så er der kun den "farlige" vej ned, hvis ikke man skal tabe ansigt :)

I vandet lå et par voskne klar til at tage imod de flyvende børn og cykler, for de skulle jo gerne sikkert op af søen igen!
I dag var det ekstra svært, for de skulle styre mod en kraftig sidevind, men heldigvis røg ingen af bakken før tid ;)

tirsdag, maj 27, 2008

Har man bare en smule interesse for det byrum man bevæger sig rundt i, er det næsten et "must" at læse Peter Olesen´s "Pænere Facader".
Han har siden firserne gjort et stort arbejde gennem tv udsendelser, bøger og artikler i dagbladende, for at øge viljen og interessen for at skabe smukkere facader i vore byer, i overensstemmelse med husenes oprindelige udseende.
Bogen handler mest om omdannelsen af "højt råbende" butiksfacader til harmoniske indslag i bybilledet, men også enkelte bygningsdele og belægninger nævnes.
Jeg fik bogen i julegave og har netop siddet og kigget i den igen, fordi vi går og arbejder i en butik i hovedgaden. Her er man også igang med en lille omforandring af facaden. I pausen sad jeg og min kollega på en bænk ude på fortovet, og snakkede om de meget forskellige facadeløsninger vi kunne se omkring os.
Enkelte meget grimme, men de fleste er gennem de seneste år renoveret og står nu ganske pænt. Alt i alt kunne vi se et meget bredt udsnit af eksempler på facadetyper, som også nævnes i bogen.
Inspireret af Olesen, vil jeg nok tage på en lille "studietur" ned af hovedgaden en af dagene :)
Besøg Peter Olesen : HER og fotograf Henrik Bjerregrav : HER

mandag, maj 26, 2008

Jeg og en kollega er kommet på arbejde i vores lokale vinhandel, der nu er blevet udvidet med over det dobbelte areal på grund af at man har kunne overtage nabobutikken, der lukkede for nylig.
Butikken på ligger på hovedgaden, nogle få huse fra vores, så familien kom forbi på skift i løbet af dagen, for at hilse på.
Men det var ikke kun familien der kom forbi. Det gjorde et tiltrængt blæse- og regnvejr også, men atter vandt solen kampen om magten i de højere luftlag og til aften var der ikke en sky at se på himlen igen, hvor vinden havde lagt sig og fuglene fløjtede som om intet var hændt :)

søndag, maj 25, 2008

Tur til Gl. Rye.
Med god medvind på cyklen, tog jeg den nemme rute ad landevejene dertil.
I forbindelse med udstykning af nogle grunde til parcelhusbyggeri i Gl. Rye, er entreprenørerne kommet ned i nogle jordlag der gemmer ting fra fortiden.
Arkæologerne er igang på stedet og har fundet rester fra en jernalderby tæt ved den gamle mølle. Jeg havde håbet der var nogle på stedet der kunne fortælle lidt om udgravningerne, som der bortset fra denne sokkelrest kun bestod af et utal af huller i jorden.
Desværre holder arkæologer åbenbart også weekend, så jeg måtte nøjes med et kig uden forklaring :)

Omkring Gl. Rye er der store lyngklædte arealer, og masser af skov. For ikke heden skal springe i skov, er der udsat kvæg og får i forskellige indhegnede områder.
Jeg har mange gange kørt forbi de store lyngklædte bakker uden for byen, men omsider blev det til en tur ind over dem, med en følelse af at være i en anden verden. Meget flot oplevelse!
Hjemturen gik ad store omveje i et forrygende vejr.... Igen :)

lørdag, maj 24, 2008

Faktisk burde de flotte weekender være brugt til teltture, men det er stadig mig der står for det praktiske herhjemme.
Heldigvis kan jeg sagtens suse afsted på ture i løbet af dagen, og med det flotte vejr bestiller jeg da heller ikke andet end at turnere rundt i omgivelserne. Det flotte vejr får jo desværre ende en dag og så falder der også lidt ro over mig :)
På dagens tur var Naaja med.
Vore jernheste blev sadlet op ved middagstid og herefter gik det ellers ad landeveje og små stier til Ry, hvor det lille ferskvandsmuseum blev besøgt. Her bliver der fortalt om Gudenåsystemets natur i store træk.

Hver gang turen går til Ry, laver vi et pitstop på den lille hyggelige marina, hvorfra bådene mod Himmelbjerget og Silkeborg afgår. Her blev min mave fyldt med dejlig fed softice med lakridsdrys, mens Naaja tog en stor gang pomfritter, altimens vi så på kanoturister og andre sommerglade mennesker :)
Vi nåede lige nøjagtig hjem til det royale bryllups begyndelse. Her fulgte jeg med fra køkkenet mellem potter, pander og dellefars :)

fredag, maj 23, 2008

Efter arbejde bød dagen på en større rundtur på Århus havn.
Det handlede først og fremmest om at få set hvordan det så ud på den kommende byggegrund i nordhavnen, hvor der tidligere var containerterminal.
Området er omgivet af et højt hegn og det vil fremover sikkert forblive afspærret, så en af opgaverne i dag var, at finde gode punkter, hvorfra man kan følge med udefra. Det store overblik kan hentes fra et perfekt udsigtspunkt i Risskov, (Øverste billede) som ligger overfor.

På nuværende tidspunkt ligger området som en stor flad ø, kun udstyrret med et par store kraner og et enkelt lille pakhus. Som nævnt for et par dage siden, er det her der vil vokse en ny bydel op med nye spændene byggerier. Den side der vender ind mod byen, bliver brugt til vinteroplagsplads for lystbåde og indgår iøvrigt som en del af den gamle lystbådehavn.
Den sydvendte side, vender ind i erhvershavnen og det var her de store skibe lagde til. Mod øst og nord ligger de tidligere ydermoler og her er man nu i gang med at renovere og forstærke anlægget.
Nu vil jeg prøve at finde ud af hvordan planerne er for byggerierne, så jeg kan være "med" fra starten :)
En anden tanke var at søge arbejde ved en af entreprenørerne, når den tid kommer. Det kunne være sjovt at være med i et bydelsprojekt af denne karakter og størrelse.

Århus havn er med den store udvidelse ud i bugten for få år siden, blevet øget betragteligt i størrelse. Mærsk fylder hele den yderste del, og det er også på den nye arm at container trafikken er flyttet over. Det blev til en længere rundtur, hvor jeg også kom forbi "Olfert Fischer", som var på visit.
Heldigvis havde jeg taget foldecyklen med, ellers var jeg nok ikke nået helt rundt ;)

torsdag, maj 22, 2008

Billedet siger alt :)
Den sidste pause på denne plads kunne nydes med gøgens kukken i baggrunden ovre fra Æbelø, mens avisen skimmes, og det ene hold roere efter det andet kom glidende forbi i de lange slanke robåde ude på søen.
Jeg tror ikke det danske vejr kan blive bedre end det vi oplever i denne tid, hvor luften er dejlig frisk, temperaturen er tilpas lun og vindene er svage :)
Det blev min sidste arbejdsdag ude på Slotsholmen, Jeg har gået der siden påske, stort set uafbrudt, og i den tid har det været en fornøjelse at have en så smukt beliggende arbejdsplads, hvor pauserne har kunne foregå med et flot udsyn over søen, siddende i den lune forårssol.

Min sidste arbejdsdag inden afrejse til Grønland, bliver 13/6. Det giver god tid til at få ordnet tandlægebesøg og andre småting, men frem for alt skal der bare hygges :)
Det er også blevet en opsigelse som giver mig nye muligheder, når jeg vender hjem til DK en gang i september. Jeg har haft en god tid i det lille lokale firma, men jeg trænger også til at se noget nyt.
Jeg må se hvilke muligheder der dukker op i løbet af sommeren!

Jeg har købt en mtb, magen til den forrige jeg har slidt op på Grønland. Den er uden særlige finesser, men er rigelig god til de små afstande jeg skal køre deroppe.
Til eftermiddag gik jeg sammen med cykelhandleren og pakkede den ned i en kasse, så den kan komme videre nordpå hurtigst muligt.

onsdag, maj 21, 2008

Spændene nyt fra Århus:
Efter en del lokal uro og modstand, har "Byrødderne" i den seneste tid endelig kunne godkende flere meget spændene byggerier på den nedlagte containerterminal i Nordhavnen.
Det bliver startskuddet til en ny og spændene bydel, hvor man udover den spændene arkitektur i de forskellige projekter, også har visioner om at skabe en levende bydel med en blanding af ejer og lejeboliger samt småerhverv i form af kontorer og klinikker.
Beliggenheden fejler selvsagt ikke noget da hele bydelen nærmest ligger på en ø i Århusbugten og alligevel tæt på midtbyen.

For et par måneder siden var jeg på rundtur i Århus Havn, hvor jeg kunne se at hele grunden var ryddet og stod klar til nye aktiviteter. Dengang var situationen for byggerierne ikke afklaret endnu, men nu varer det nok ikke længe inden det første tunge materiel rykker ind.
Jeg må snart ind og se, om der er sket noget siden.
Projekterne præsenteres flot på disse sites : Lighthouse - Z Huset - Isbjerget
Jeg glæder mig til at følge udviklingen af området, udrustet med kameraet :)

tirsdag, maj 20, 2008

Igen blev det til en tur ud i skoven ved Sønderbæk.
Her ses bækken, der trods den lange periode uden regn, stadig rummer en lille smule vand.
Jeg kunne konstatere, at en geocache som jeg har lagt derude sidste år, trængte til fornyelse af boksen og ilægning af lidt nye ekstra bytteting til finderne.
Det blev så ordnet i dag.
Grønlandsturen er også begyndt at nærme sig, og forskellige ting skal snart findes frem og andet skal købes.
Jeg har været nede hos vores cykelhandler og bestille en mountainbike til opsendelse med skib, så jeg forhåbentlig har den klar når jeg selv kommer til Grønnedal i slutningen af juni.

mandag, maj 19, 2008

Dagen har budt på nogle kraftige regnbyger, men hen på dagen dødede de ud og solen havde igen fået magten :)
Tina kom hjem fra sygehuset i dag med henvisning til nogle besøg hos en "fys", og med en klar besked om at være så aktiv som muligt, samt gøre nogle enkle rygøvelser. Der går nok ikke så lang tid før hun mærker fremgang, ellers skal jeg nok skubbe på ;)
Med denne opfordring, tog William og jeg hende med en tur ud i skoven for at vende ved "Bøgescenen". Det gik sandt at sige temmelig langsomt, så William fik god tid til at prøve kræfter med bøgetræerne undervejs :) De er nu ikke så "klatrevenlige" på grund af de langstrakte stammer, hvor der er langt mellem grenene.

søndag, maj 18, 2008

En fredelig hjemmedag, som begyndte med friøvelse i diciplinen gulvspand, moppe og andre relaterede redskaber ;)
Men en lille tur i en af de små nærliggende skove blev der selvfølgelig også tid til.
En god tur, går i den lille skov omkring Sønderbæk, bag ved Vestermølle på modsatte side af Skanderborg Sø.
Bækken løber i bunden af en dyb kløft, og skråningerne er dækket af tæt skov. I den inderste del er underskoven dækket af bregner og krat, der i løbet af sommerhalvåret næsten bliver helt ufremkommelig. Her kommer næsten aldrig mennesker helt ind i denne del, som med lyden af de mange forskellige fuglestemmer i den kirkerumsagtige akustik næsten virker som en urskov at færdes i.

Derimod har den yderste del af skoven mod Oddervej, været udsat for et par store skovmaskiner, hvor et mindre område nu er blevet helt ryddet for nåletræer.
Det er lidt specielt med skove. I årtier kan de ligge nærmest uberørt hen, for pludselig at blive skåret ned på få dage.
Som skovejer har man valgt et erhverv med lang tidshorisont, må man sige :)

En del af eftermiddagsunderholdningen blev et kig på Naaja´s fodboldhold som på hjemmebane mødte BMI (fra Beder og Malling). Her får pigerne en peptalk af træneren i pausen, for selvom de havde det meste af spillet var de bagud 0-1. På trods af de spillede godt endte kampen lidt ærgerligt 0-2. De havde faktisk fortjent bedre denne gang.

Som aftenunderholdning kunne jeg sidde på altanen og iagtage William og en af hans kammerater øve sig på skateboardtricks på vejen nedenfor.
De forsøgte sig især med spring over forhindringer, bygget op af pap, tomme plastflasker og andet forefaldene affald :)
Jeg nyder at se når børn bruger noget af deres energi ude, fremfor kun at synke sammen bag pc´en.

lørdag, maj 17, 2008

Meget belejligt kunne et sygebesøg hos Tina på Silkeborg Sygehus også gøres til en udflugt på cyklen.
Naaja havde aftaler med veninderne om shoppingtur til Århus og William ville bare gerne være hjemme og passe sig selv, så dermed blev turen min egen.
Det blev sådan at jeg tog cyklen med i toget til Silkeborg og efter besøget kørte jeg hjem langs Gudenåen og det lange søsystem der strækker sig ud til Ry. Herefter gik det den direkte vej til Skanderborg ad landevejen i behagelig medvind på den store klinge i høj fart. Dejligt :)

På forårsdage som i dag, er bådfolket godt repræsenteret på vandet, hvilket der ikke er noget at sige til.
I store dele af vandsystemet er man omgivet af tæt skov og man føler sig hensat til de store svenske skove. Især den del der meget oplagt kaldes "Paradiset" bliver godt besøgt, for her er der mange små stemningsfyldte bugter og småøer, hvor der flere steder er lavet anløbssteder med grillpladser.
Men set fra land er det bestemt også et skønt sted. Jeg har taget turen flere gange før, både på cykel og som travetur. For det meste foregår det langs de små trampestier der følger vandkanten, hvor mange flotte udsyn dukker op undervejs :)

fredag, maj 16, 2008

Cirkus Benneweis er i byen.
Mens forestillingen var igang inde i teltet, kunne elefanterne nyde aftensolen efter de havde leveret deres del af undeholdningen.
Jeg ved ikke hvordan de forskellige cirkus planlægger deres tur rundt i landet, men hvert eneste år i maj kommer der hele tre stk. til byen!
Det er kun en uge siden Cirkus Rendtz var slået op på samme plads og Cirkus Arena er snart på vej.
Kunne man ikke have fordelt glæderne over sommeren?
Tina har været gennem samtale og de sidste undersøgelser i dag. Det faldt meget positivt ud, sådan at hun med øvelser kan undgå operation og kan forventes at blive relativt hurtigt klar igen. Efter at have fået tilrettelagt et forløb bliver hun sendt hjem på mandag, med en opfordring om at se at komme i omdrejninger ;)

torsdag, maj 15, 2008

Det er så her Tina har taget ophold for nogle dage.
Allerede for et par dage siden blev hun kørt dertil med Falck, men vi kom først forbi på sygebesøg i dag.
Ud over at have fået bekræftet en diskusprolabs, blev hun indlagt på grund af et kraftigt vægttab med efterfølgende bivirkninger.
I morgen kommer der så et par ekstra undersøgelser til og en behandling med kost og vædske er allerede sat i gang. Det ser ud til hun bliver på sygehuset til en gang i næste uge.
Forløbet omkring ryggen bliver vist også afklaret i morgen, og hermed ved vi måske mere om hvordan det ser ud med planerne for Grønland denne sommer så vi kan sende besked ud.
Hun er i øvrigt ved godt mod og det hjalp også betydeligt på humøret at komme ind på sygehuset og få afklaring på skavankerne.

onsdag, maj 14, 2008

Hele dagen har solen strålet.
Først til aften begyndte et større skydække at trække ind fra vest, men inden da kunne man nyde solens oplysning af dette kastanietræ´s lysegrønne blade, mens mange af de andre træer er ved at være tætte og sommergrønne.
På selvsamme træ sidder en redekasse, som huser en stær med unger. Jeg ved ikke hvordan det er sket, men et æg var faldet ud og lå slået itu på jorden nedenfor. Nu var det blevet til en dejlig stor madpakke for nogle små metalgrønne fluer.

Til aften kunne vi se et par balloner stige hurtigt til vejrs ovre fra Sølund.
Flere gange i løbet af sommerhalvåret ser man balloner svæve rundt over Skanderborg og omegn.
Det er lidt forskelligt hvorfra de sendes op, men det afhænger vel af vindretningen. Et af de faste steder, er den store græsplæne inde på Sølunds område. Desværre ved man aldrig hvornår de flyver, for jeg kunne godt tænke mig at se og fotografere udpakning og opstart.

tirsdag, maj 13, 2008

Bysvale på visit :)
Omkring vores hustage suser bysvalerne rundt i den sommervarme luft og fanger insekter. Ofte trækker de lige forbi altanen, men denne lille fyr troede det var muligt at tage turen via de åbne altandøre og gennem stuen, men blev altså standset af de store vinduer mod gaden.
Heldigvis satte den sig i karmen i stedet for at slå ind i ruden som det ellers ofte sker med fugle der jo ikke ser glasset. Den sad ligeså stille og jeg kunne uden postyr tage den op i hænderne og lukke den ud i friheden igen.
En sød lille én :)

mandag, maj 12, 2008

Ligesom jeg, har min svoger også interesse for byudvikling og arkitektur.
Derfor var det oplagt at vise ham rundt i Skanderborg Bakker, det ny bolig område, der stadig har et par år eller tre med byggerod forude. Vi fik en god rundtur og en snak om det ny byggeri jeg har nævnt et par gange før her på bloggen.
Dejligt at han kunne komme forbi i pinsedagene. Dels for et hyggeligt besøg og moralsk støtte til min kære viv, men også så jeg kunne nå en telttur ved Hjarnø :)

søndag, maj 11, 2008

Jeg fandt en god lille gryde tæt ved strandkanten, som lå dejlig ugenert og var en perfekt lille plet til at lave teltplads.
De flotte dage havde lokket en del lystsejlere til Hjarnø. Den lille havn rummer ikke plads til gæstesejlere, derfor lagde større både sig for svej ved Odden, hvor jeg også lå i telt.
Min aften gik med fiskeri ved Odden, men uden resultat. Det er ellers sjældent at jeg ikke fanger, eller i det mindste mærker fisk omkring Hjarnø.

Også i dag fik vi sol for fuld styrke.
Selv her ved kysten blev det hurtigt så hedt, at jeg ikke orkede at foretage mig andet end at pakke sammen og søge skygge og adgang til is på øens campingplads.
Sidst på eftermiddagen tog jeg mig sammen og cyklede hjem til Skanderborg.

lørdag, maj 10, 2008

Hertil og ikke længere! Pä en tungt læsset cykel gik turen til hjarnø, hvor jeg ligger i telt for natten.

fredag, maj 09, 2008

Det er egentlig ikke så tit jeg er ude og sejle på søen, men et par gange om året sker det da.
Vi har ikke selv en jolle, men de kan lejes ude på vandrehjemmet til rimelige penge.
Med det vejr vi har for tiden, var det oplagt at komme ud en tur med madpakke og fiskestænger.
William tog med og var overstyrmand på turen, der blev rigtig hyggelig. En enkelt god gedde kunne det blive til.
Tina fik sygebesøg i eftermiddag af sine arbejdskolleger og hendes bror er kommet "den lange vej" fra København for at hygge om hende i pinsen.
Jeg gør klar til telttur i weekenden :)

torsdag, maj 08, 2008

En lille aftentur til Søsporten, som vores lokale marina kaldes.
Der er ved at være fyldt godt op med både langs de udlagte potonbroer, og mange bruger de sommerlige dage til at gøre klar til endnu en sæson.
Her er en jeg kender, ved at gøre en gammel træbåd fast, efter en prøvetur på Skanderborg Sø.

onsdag, maj 07, 2008

Sol og endnu mere sol :)
Efterhånden som dagene er blevet længere, er aktiviteten blandt geocacherne steget betydeligt.
Det mærkes på de hyppige besøg på mine caches, der nu også bliver logget på hverdags aftener. Til aften gik jeg og Naaja en runde for at se om de lå som de skulle, mens William drønede rundt med kammeraterne.
Tina´s humør ligger selvfølgelig i den lave ende af barometeret, for der er jo ikke meget sjov i kun at opleve et forrygende forårsvejr fra stuegulvet, og se os andre blive mere og mere solbrune :(