torsdag, januar 31, 2008

Ungerne aftenhygger inde hos william. Han (Og hans kammerater...:) er blevet virkelig glad for sit nye værelse.
Vi nyder alle vort nye hjem, selvom der er en del indretning der stadig mangler. Nye møbler er åbenbart ikke noget der ligger lige om hjørnet, f.eks. er Naaja´s sofa/seng, som vi bestilte for et par uger siden, først fremme hos os i uge 8. Også mange småting og rigtig belysning er længe undervejs, men det skyldes mest den tid vi skal bruge på at finde de bedste løsninger. I mellemtiden bruger vi jo bare noget af det gamle inden det ryger ud.
En af de rigtig gode forandringer, er det meget forbedrede indeklima vi har fået. Det gamle hus bar præg af alder og fugtproblemer langs soklen, hvilket gav os en evig kamp mod fugt og skimmel. Dejligt at slippe væk fra den slags problemer :) Også rengøringsnivauet skulle gerne blive højnet en del, da alting her i lejligheden er mere regulært og bedre indrettet.

onsdag, januar 30, 2008

Allerede nu er Naaja i gang med skoleopgaver, hvis resultat får betydning for de endelige karaterer til sommer.
Hun har meget hjemmearbejde for, men går til opgaven med krum hals :) Det nye bord som måler 100x240 cm. ( Og kunne sagtens være større :) bliver udnyttet maksimalt, når hun går i gang. På billedet er der endnu enkelte bare pletter, men også disse blev dækket med papir og bøger.

tirsdag, januar 29, 2008

Dagens billede er lånt fra nettet, og viser glaskuplen på Rigsdagen i Berlin
Et af de steder Naaja og jeg håber at få set på turen dertil i vinterferien i uge 7.
Naaja og jeg har en gammel aftale om en berlinertur, som flere gange er blevet udsat, men nu bliver den vist endelig til noget.
I alt fald er billetterne købt via DSB Rejsebureau i dag og nu ser vi bare frem til nogle gode dage dernede :)
Samtidig tager Tina og William til København for at besøge familien og tage på ture rundt i hovedstaden.

mandag, januar 28, 2008

Mødet med væggene i lejligheden, har betydet en opgradering af det eldrevne værktøj.
Enkelte steder har vi betonvægge, hvor den gamle slagboremaskine jamrede sig hyllende og højlydt ved sit første forsøg med betonen, og den blev straks dømt ude :)
På vores tur i Bauhaus i lørdags, blev ovenstående borehammer indkøbt. En prisbillig kinesermodel til under 500 kr, som fik sin debut i dag. Til hobbybrug behøver grejet sjældent at være af professionel kvalitet, da man ikke bruger det så ofte, og jeg må sige at denne maskine gjorde sit arbejde fint.

søndag, januar 27, 2008

Efter nogle vejrmæssigt dødsyge dage, blev søndagen derimod helt fantastisk :)
Allerede fra morgenen kunne vi nyde solopgangen ved stuevinduerne. Dejlig start på dagen :)
Efter et par timer hvor det igen blev gråt, tog solen for alvor magten.
Tina´s dag gik stort set med køretur for at hente Naaja, efter hendes besøgstur til Vittrup Efterskole og William opholdte sig i svømmehallen det meste af dagen sammen med en af hans venner.
Jeg selv holdt fri fra flyttearbejdet og tog ud for at nyde det dejlige vejr :) Hverdagscyklen blev hevet frem og jeg tog turen ud til den lille landsby, Alken, der ligger seks kilometer herfra, lige ved den store Mossø. Her blev den parkeret ved trinbrættet, herefter gik jeg den gode nye vandrerute gennem det åbne land omkring Alken. Se mere om ruten : HER

Turen gik jeg sidst sammen med familien, dengang den blev indviet i efteråret 07. Jeg tog turen i modsat retning denne gang og fik også et betydeligt bedre vejr, der mest mindede om en god dag i marts, hvor solen varmede dejligt, når man var i læ for vinden :)
I det hele taget nød jeg bare at være ude og trave, og kunne denne gang glæde mig over de flotte udsyn over de brede dale og det åbne land, hvor skyerne hele tiden skiftede udseende i den friske vind.

Vi mødtes alle hjemme sidst på eftermiddagen. Mens Tina valgte at blive hængende hjemme i det bløde møblement, og drengene havde sat sig til computerne, trængte Naaja til at komme ud at blive luftet efter den lange køretur. Jeg gik naturligvis med, for vinden havde lagt sig og som forventet blev vi belønnet med en smuk aftenstemning ved søen. Dejligt :)
Aftenen bliver rundet af som en rigtig kernefamilie, foran fjernsynet :)
Ekstra fotos : HER

lørdag, januar 26, 2008

William var styrmand på indkøbsvognen på vores tur til Bauhaus i Viby.
Der er stadig en del småting der skal skaffes i forbindelse med flytningen, derfor tog vi dertil på grund af deres store udvalg i stort og småt.
Føljetonen om flytningen af den tunge bordplade blev afsluttet i dag.
Det ny flyttefirma jeg kontaktede forleden dag overholdt aftalen, og kom til formiddag med to mand, der prustende og svedende fik bakset pladen op på fjerde. Jeg tilbød naturligvis at hjælpe, men det viste sig hurtigt, at jeg i stedet for at gavne, gik mere i vejen ;)
Mens de sled med pladen, smuttede jeg i stedet over i Løvbjerg (Det nærmeste supermarked) og købte nogle kolde Tuborg, hvilket blev meget godt modtaget.
Bordet er nu stillet op, og er flittigt brugt til aften. Det er nu overdynget med diverse papirer, som vi skal have gennemgået og sorteret.

fredag, januar 25, 2008

Tina og William har brugt eftermiddag og aften på at køre Naaja på weekendtur til en fjern afkrog i det nordjyske. Hun skal op og besøge en tidligere klassekammerat på dennes efterskole.
Som den flinke far jeg er, tog jeg hendes reklametur i regn og blæst, mens de kørte derop.
Apropos reklamer, så undrer jeg mig meget over den store mængde reklamer vi alligevel får, selvom vi har det autoriserede mærke "Reklamer, nej tak" siddende på postkassen.
Når vi går rundt på vores rute med reklamer, respekterer vi mærkaterne, mens Post Danmark, der står for ordningen åbenbart spiller efter andre regler og fylder vores postkasse med diverse tryksager.
Som protest smider jeg alle reklamer, der er omdelt af Post Danmark i den nærmeste postkasse få meter herfra, så kan de selv få lov at slås med papirbunkerne ;)

torsdag, januar 24, 2008

Heldigvis har vi ikke så travlt på arbejdet for tiden, derfor fik jeg mulighed for at holde dagen fri.
Den blev brugt til diverse småopgaver i lejligheden og forskellige gøremål rundt i byen. Der blev naturligvis også tid til at nyde morgenkaffen ved de store vinduer, mens det arbejdene folk og skoleeleverne hastede forbi nede på gaden i det tiltagende dagslys :)
I vores gamle bolig på Alléen, er der kun affald, gamle møbler og nullermænd tilbage i de kølige rum. Lidt varme er der dog på for at holde rummene frostfrie og for ikke at gøre livet alt for surt for de forladte husstøvmider :)

William er meget glad for sit nye værelse, selvom også han mangler en del i indretningen.
Her har Naaja og W sat sig til rette og hygger sig sammen på nettet. Hans værelse er indrettet med en af de gamle computere som gæste pc, udover den han selv har. En løsning der uden tvivl vil blive meget populær hos hans kammerater, for de hygger sig meget med forskellige online spil på nettet, når de er sammen her i denne mørke årstid.

onsdag, januar 23, 2008

Flyttemændene er ikke nemme at komme i kontakt med :(
Jeg ringede til firmaet flere gange i dag,men uden held. Besked har jeg også lagt på deres telefonsvarer, i håbet om en ny aftale. Naturligvis har jeg også kontaktet andre firmaer, men der er mange dages ventetid og nogle påtager sig ikke så små flytteopgaver :(

tirsdag, januar 22, 2008

Første dag i det nye hjem. Nyder de store mængder dagslys og det store udsyn vi pludselig har fået :) Det bliver jo stadig tidligt mørkt, men en lille times dagslys når jeg da at få, efter jeg er nået hjem.
Selvom det roder omkring os, skal skolearbejdet alligevel passes. Her er William gået i krig med dagens hjemmearbejde, mens jeg går rundt og flytter på ting og sager.
De forskellige nye hvidevarer skal vi også til lære at kende. Sjovt nok er det som om køleskabet også er noget nyt man skal flytte ind i ! Det er helt anderledes indrettet end det gamle vi har haft i ti år, hvor man nærmest i blinde kunne finde tingene. Her mærker man virkelig vanens magt :)

mandag, januar 21, 2008

Skanderborg har også et område med betonbyggeri.
Det ligger i den østlige del, hvor jeg arbejder for tiden. Også her, ligesom alle andre provinsbyer, er det et boligområde med mange indvandrere og socialt belastede beboere. Derfor er det også her, der er en del uro i weekenderne.
Vi blev desværre svigtet af flyttefolkene. De kom ikke som aftalt og ringede heller ikke afbud, så den tunge bordplade er strandet i huset indtil videre :(
Netop af hensyn til flyttefolkene tog jeg fri kl. 12. Det gav pludselig masser af tid til at få samlet de sidste ting sammen og få sat gang i flytningen. Klokken 21 var næsten alt flyttet op i lejligheden og nu bor vi her altså :) Men her er temmelig rodet med kasser, poser, løse ting og sager, men det er dejligt at være nået herop. Omsider :)

søndag, januar 20, 2008

Naaja og jeg tog et par timers travetur i skov og ved sø, inden vi fik besøg til eftermiddag, til en forskudt fødselsdags komsammen :)
Forinden blev det også til en tur i lejligheden, for der skulle gøres plads til flyttefolkene, der skal bære en tung egetræsbordplade op for os i morgen og til sofaen som kommer på onsdag. Vinduer blev også pudset, så solen kan skinne uhindret ind til os, hvis den skulle finde på at komme forbi :)
Vi regner med at flytte der op senest på fredag.

lørdag, januar 19, 2008

Dejligt solskin lokkede mig ud på en lille fototur til Skanderborg Bakker, det store ny byudviklingsområde på højderyggen mellem banegården og motorvejen.
Området er spændene at besøge, for som det er nu, er alle stadier af byggeriet repræsenteret fra færdigt byggeri til områder hvor aktiviteterne først lige skal til at begynde. Men stadig er de åbne områder mellem husene for det meste et stort pløre. Anlæg af grønne områder kommer nok som noget af det sidste, når de store maskiner holder sig væk.

Hele den ny bydel er smukt placeret på et meget højt sted i landskabet, hvor netop udsigten, især mod søen, er det der skal sælge byggeriet.
Indtil videre ser det også fint ud. På min tur rundt så alle færdiggjorte huse ud til at være beboede. Jeg kan dog ikke lade være med at undre mig over, hvor alle disse nye skanderborggensere kommer fra :)
Lidt ekstra foto´s : HER

fredag, januar 18, 2008


Tillykke til mig :)
Jeg begynder på mit leveår nummer 47 i dag, og har efterhånden opnået retten til at blive tyndhåret, gråsprængt og begyndene dement ;)

Igen er jeg kommet i børnehave. Denne gang i byens modsatte ende, oppe i "Øst" som vi siger om denne bydel. En god opgave, der består af en mindre ombygning, der skal tages i et par etaper, da børnehaven stadig skal kunne bruges. Vi har fået lavet en midlertidig skillevæg så vi kan gå uforstyrret og arbejde. De kære små er jo meget nysgerrige og al erfaring siger, at for hyggelig omgang med ungerne på arbejdspladsen, hurtigt udvikler sig til tumultagtige forhold, fordi de bliver frækkere og frækkere, når de lærer os at kende :)

torsdag, januar 17, 2008

Jeg blev lidt tidligere færdig på arbejdet i dag, og fik tid til at lave en sokkel til en købmandsdisk vi har.
Men inden den blev færdig blev den desværre underkendt af min kære viv, der som konservator, har et meget kritisk øje når det kommer til de små detaljer, og hun overtog herefter projektet ;) Så gad jeg ikke lave mere i lejligheden i dag :(
Aftenen brugte jeg til at hjælpe William med lektier.

onsdag, januar 16, 2008

Solen kom forbi for en kort bemærkning midt på dagen, og det var jo dejligt :)
På vej hjem fra arbejde stod den igen på gråvejr med regn og ikke mindst en god solid modvind.
Dansk Kabel TV ringede mig op i dag for at høre om de kunne etablere internet forbindelse allerede i morgenformiddag, da de havde fået et afbud og havde tid til overs. Fint med os at få endnu en ting på plads.
Føler mig lidt flad her til aften. Der er mange ting der skal tages stilling til, fordi det meste af indboet bliver skiftet ud. Farver, størrelser, mål, ny belysning osv. Det ville være betydeligt nemmere at flytte med det vi har nu, men det meste er blevet for sølle at se på og vil ikke kunne tåle at blive set i det kraftige dagslys, som vi får nu gennem de store vinduespartier :)
Ungerne er også blevet så store nu, at vi synes ( eller måske rettere, håber !) at vi kan begynde at bo lidt mere "pænt".

tirsdag, januar 15, 2008

Så kan der endelig bades igen :)
Der er næsten gået en måned siden vores varme vand stod af, men i går og i dag har vvs folkene været i gang, og jeg forventer at afslutte dagen med et dejligt bad herhjemme, uden først at skulle gå en lille kold tur ud på gaden først, som jeg ellers næsten var blevet vant til.
Vores internet er blevet sat til flytning senest 25/1 og når det flytter, så flytter vi med :) Det mest nødvendige indbo er der efterhånden kommet så meget styr på, at det ikke er afgørende for os mere. Under alle omstændigheder kommer der til at gå en del tid med diverse småting, et stykke tid fremover, efter vi er rykket over det nye sted, men det betyder ikke noget.
I øvrigt synes jeg det er dejligt, at flytningen foregår på denne triste del af året, for det ville da være synd at bruge de dejlige sommerdage på at slæbe rundt på det gamle skrammel og turnere rundt i møbelhuse :)

mandag, januar 14, 2008



Efter arbejde og nogle praktiske gøremål med blandt andet modtagelse af ekstranøgler til lejligheden, tog hele familien en tur til "Herlige Horsens " (sådan markedsfører byen sig selv :), for at gå en aftentur i Bilka og se på stort og småt.
Kammeraet var ikke med i dag, men så er det jo godt at mobilen kan bruges. Billedet er taget på vej ned fra rulletrappen oppe fra parkeringspladsen på taget.
Her faldt jeg over en dvd samling, "Den Lyserøde Panter Collection" med samtlige 5 fem film i serien, der blev begyndt i 1964 og afsluttedes i 1982. Ikke alle var lige gode, men alligevel ser jeg frem til et gensyn med Peter Sellers som Inspector Clouseau, når vi engang får teknikken op at stå i den nye hule :)


søndag, januar 13, 2008

Trængte til at komme på en lille tur ud i det milde vejr.
Faktisk har jeg fiskeabstinenser, for det vejr vi har i øjeblikket, er perfekt til en dejlig tur med fiskestang og waders ude langs kysten.
Men det har jeg desværre ikke rigtig tid til i øjeblikket, men en lille travetur på et par timer i den lokale natur kunne det trods alt godt blive til.

Vi der bor i byen, vælger ofte at gå ud omkring stierne ved Sølund, en stor institution for udviklingshæmmede, når man skal gå en søndagstur. Blandt andet har man anlagt smalle trampestier gennem en ellers ufremkommelig ellesump og gangbroer, som det ses på billedet.

lørdag, januar 12, 2008

Tina er jo glad for at køre rundt i den lille Suzuki Alto. Og den får hun rig lejlighed til at bruge i denne tid, hvor der både skal køres en del på hendes arbejde og i fritiden.
Vi kom relativt tidligt op og kørte afsted mod de store møbelgiganter, IKEA og ILVA, der ligger side om side nord for Århus. Målet var først og fremmest at få inspiration til boligindretningen i ungernes værelser og især står nye senge eller sovesofaer øverst på indkøbssedlen. For der bliver ingen flytning, før der er noget at sove på !
IKEA åbnede kl. 9, og vi var fremme kort tid efter, men her var der allerede kommet en del kunder. Vi syntes at der virkede noget uoverskueligt, men der var også en ombygning igang.
En helt anden oplevelse var det at gå rundt i ILVA, hvor møblerne var opstillet i tilpassede miljøer, som præsenterede dem rigtig godt. Samtidig var butiksarealet holdt langt mere åbent med lave skillevægge, modsat IKEA´s helt lukkede og overfyldte opdelinger.

Allerede efter et par timer var især William og jeg blevet møbeltrætte, og var vist tilbøjelige til at kunne klare os med liggeunderlag, bare for at komme hjem igen :)
Retfærdigvis skal det siges, at vi så flere interessante ting, men dog uden at købe andet end nogle træbøjler og en fotoramme, inden turen gik hjem igen. Men vi vender nok snart tilbage, når også Naaja kan komme med.
Tilbage i Skanderborg nåede vi også indenfor en lokal boligforetning. Her så vi en rigtig "flyder", der fik lidt ekstra opmærksomhed. Nogle mål og fotos blev taget, for at se nærmere på sagen hjemme.
Først på eftermiddagen blev Alto´en fyldt op med pc udstyr og vores 28 tommer fjernsyn, der skal genbruges hos noget familie i København. Tina kørte afsted mod hovedstaden, og vender hjem med Naaja i morgen (...hvis hun vil med :)

fredag, januar 11, 2008


Endelig er der dukket en vvs mand op.
Efter hvad der føles som uendeligheder, kan vi endelig få noget varmt vand i hanerne igen, men dog først fra på mandag.
Vi har været så effektive i vores flytning, at det uundgåelige er sket, nemlig at vi nu af og til er nødt til at gå op i lejligheden for at hente småting, som pludselig mangler hernede :)
Det er jo det der sker når man foretager en flytning, der foregår over lang tid. Men så er det godt at afstanden er så kort.
Jeg har været alene på reklame- (motions ;) -turen i dag, da Naaja først kommer fra København på søndag. Heldigvis var vejret tørt og stille, det gjorde turen meget nemmere. Mængden af reklamer var også faldet betydeligt til denne tur, efter julen og udsalgets hæsblæsende overforbrug!

torsdag, januar 10, 2008

Dansk vinterdag.
Blæsende, gråt og regnfuldt. Noget af en kontrast til de store sneklædte landskaber i Grønland, jeg har nydt for kort tid siden!

onsdag, januar 09, 2008

William og jeg er alene på skansen herhjemme.
Mens Naaja er i København, er Tina på arbejde med en enkelt overnatning i Ribe.
På billedet foroven er William ved at gøre klar til dagens meget nemme reklametur. Kun en enkelt tynd reklame pr. husstand fra Netto skulle ud på ruten i dag. Det stille milde vejr gjorde det også til en fornøjelse at opholde sig ude.
Udstyret med en lille håndfuld reklamer til hver, strøg vi afsted og nåede gennem ruten på kun 45 minutter, især fordi W var i topform og fløj rundt som skudt ud af en kanon :)
Udover lidt kontanter for indsatsen, blev han også belønnet med sin nemt tilberedte yndlingsmenu, da vi kom hjem.
Indgredienser : Se foto nedenfor!
Naaja nyder sit ophold som praktikant på Berlingske, men også at komme lidt væk fra den grå hverdag herhjemme. Se seneste indlæg på hendes blog : HER

tirsdag, januar 08, 2008

Klargøring af metalgelænder til hvid maling.
Det er altid et tidskrævende arbejde at male sig igennem et gelænder, også når det som her, består af glatte flader. Det er oprindeligt sprøjtemalet med blank oliemaling på fabrik før montering, og er nu blevet matslebet for at sikre god vedhæftning for efterfølgende behandling med vandbaserede produkter, som vi bruger i dag.
Tina har endelig fået sin lille bil hjem igen efter et længere fravær på grund af syn og en tur på værksted. Hun og William brugte eftermiddagen på nogle ture op til genbrugspladsen med affald og nogle gamle ting og sager som vi ikke skal have med op i det nye hjem. Det gav pludselig en masse luft og plads til at lave nye bunker herhjemme:)

mandag, januar 07, 2008

På trods af flytterod, er der alligevel også hverdags ting der skal passes.
Her det Tina der hjælper William med at lave hjemmearbejde på computeren. Han skal lære at arbejde med Excel regneark i matematik.
Jeg selv er nu også kommet i gang med "rigtigt" arbejde efter at have malet i børnehaven mellem jul og nytår samt ordnet vores egen lejlighed.
Jeg forlod en større opgave i Stilling, inden jeg tog til Grønland i november. Den blev kørt videre af en kollega, som jeg nu er kommet ud for at hjælpe.

søndag, januar 06, 2008

Mens Naaja blev sendt på praktik uge ved Det Berlingske Hus i København (Hendes oplevelser kan måske følges : HER), fik Tina lidt fred hjemme sammen med flytterodet.
William og jeg tog med bussen til Horsens for at trave rundt i de søndagsåbne butikker. Dvs. at det var det nyåbnede Horsens Bytorv, et indendørs center med diverse butikker og Bilka, der holdt åbent.
Turen med bussen tager en halv time, og vi tager altid forsædet, når det er muligt. Her kan vi jo følge med i det "hele" undervejs, og chaufføren skal der også sludres med af og til :)

Hoved-/gågaden i Horsens er meget bred og byder sig til med mange forskellige butikker.
Samtidig ligger den i den gamle bydel, med overvejende gamle huse der er holdt i meget flotte, harmoniske og dejligt kulørte facader .
Især om sommeren er det et hyggeligt sted at besøge, med flere gode steder at sidde og studere bylivet, mens en is bliver nydt :)
Det er her, jeg selv foretrækker at tage til for at ose, fremfor det til tider kaotiske Århus, som ellers foretrækkes af de fleste her fra Skanderborg.

William har sparet en del penge op fra julen og reklamearbejdet og efter at have klaret sig med min aflagte mobil i et halvt år, har han længe ønsket sig en ny.
I Bilka fandt han en fin Sony Ericsson K 530i, hermed var hans dag reddet :) Vi har også givet lidt kr. til den og dermed er det også blevet til en fødseldagsgave fra os.
Som altid fik vi en hyggelig tur ud af det. På busturen sad vi og småboblede lidt, inden endnu et ryk i flytningen skulle tages hjemme.

lørdag, januar 05, 2008



En meget praktisk dag er gået.
Rigtig meget er pakket ned og flyttet. Vaskemaskine og kondenstumbler er bestilt til opstilling om en uges tid.
Det blev også til en tur ud til "Dynelarsen", hvor vi hver især skulle vælge ny pude og dyne. Tina og jeg skifter den gamle seng ud, der ellers kun var købt som en billig midlertidig løsning, da vi kom til Skanderborg for snart ni år siden. Jeg sover nu ellers fint på den, på trods af fjedrene kan gnave lidt en gang i mellem :)

fredag, januar 04, 2008

Ung dame på arbejde :)
På trods af den bidende kolde vind, der har revet i vores kinder, blev vi enige om, det alligevel var rart at komme ud på reklameturen i dag. For mit vedkommende trængte jeg til at komme væk fra maleriet og ud for at få lidt motion.
Vi har indarbejdet vores egen rutine på ruten, der gør vi altid ved hvem der tager hvad. Vi er et godt makkerpar og tager under normale forhold weekendturen på 1½ til 2 timer, udstyret med hver vores trækvogn.
Forskellige steder på ruten støder vi ind i små "udfordringer".
Det mest udbredte fænomen er ejendomme med fjerntliggende postkasser. Det virker ofte som om de helst skal være anbragt på grundens fjerneste hjørne, gerne sløret bag tætte buske og underlige indhegninger :)
Vi møder også gamle hoveddøre, hvor betegnelsen "brevsprække" skal forstås helt bogstaveligt. Med en åbning på ca. 1 cm. er det noget af en opgave at få weekendens reklamer proppet ind :)
I den mørke tid kan defekte trapper også give uventede balanceøvelser, når man får trådt forkert.

Herhjemme i det gamle hus trækker det ud med vvs arbejdet. Vi mærker ligesom alle andre travlheden hos håndværkerne, for vi kan først forvente besøg efter den 14. :(
Godt vi trods alt kan gå op i lejligheden og bade. Men alligevel.......
Den er i øvrigt malet færdig i dag. Nu skal vi til at finde nyt indbo, det vi har nu er stor set slidt helt ned.

torsdag, januar 03, 2008

Her lægges sidste hånd på Williams værelse.
Ungerne har fået lov til at vælge farve på deres værelser. Mens Naaja har valgt at holde sig til hvidt på alle vægge, har William valgt denne dejlige forårsgrønne kulør på to af væggene, som han selv fandt på et farvekort hos Flügger.
Naaja har til aften oprettet en profil på Photoblog. Hendes første indlæg kan ses : HER
Utrolig så trist vejret er blevet. Ikke godt her i januar, som i forvejen virker uendelig lang og trist, hvert eneste år.

onsdag, januar 02, 2008

Så kom der endelig gang i malerarbejdet i det kommende hjem.
Også til aften gik jeg rundt deroppe, mens Naaja havde anbragt sig ved mit lille midlertidige spisebord med sin MacBook, for at underholde mig.
Hun har efterhånden fået produceret en del videoer, med nogle af hendes klassekammerater og hende selv, som kan ses : HER
Deres egen version af "Hammerslag" er ret morsom :)

tirsdag, januar 01, 2008

En grå og kold dag i det nye år.
Helt stille er byen også, en rigtig typisk første januar dag :)
Vi har brugt dagen på at rode endnu mere i værksted og bolig.